Close

Garage2020

Portfolio

Garage2020

Garage 2020 ontwikkelt oplossingen voor de huidige jeugdhulp vanuit de belevingswereld van kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen alle kinderen en jongeren profiteren van de aanwezige kansen in Nederland. Door mensen vanuit verschillende invalshoeken te betrekken, ontwikkelen we slimme oplossingen voor een kansrijk leven voor kinderen en gezinnen. Luckt vertegenwoordigd de Brabant locatie van Garage2020.

Het is onze ambitie om met ons concept de traditionele jeugdhulp overbodig te maken. In navolging van een viertal Garage2020s in andere delen van Nederland (Amsterdam, Twente, Leiden en Rotterdam), is ook eind 2018 Garage2020-Brabant opgestart, met Fontys Hogeschool, Aloysiusstichting, LEV-Groep, Sterk Huis, GGZ-OostBrabant, Amarant, Combinatie Jeugdzorg en verscheidene gemeentes als kernpartners. De opstartfase heeft geresulteerd in een succesvolle demodag tijdens de Dutch Technology Week.

Wij werken aan nieuwe design trajecten, bouwen voort op de ontstane ideeën en stimuleren samenwerking door nieuwe partners aan te sluiten! Design thinking is als methode de hoeksteen van de Garage2020. Deze methode zorgt tegelijkertijd voor creativiteit en structuur.

Luckt heeft de opstartfase van Garage2020-Brabant vormgegeven, zowel organisatorisch als creatief. Tegelijkertijd werken we aan een duurzaam model voor de Garage door partijen uit de regio te betrekken en samen te brengen.