Close

Werkwijze

Strategie Consulting

“Strategy at a speed of change”

De snelheid van verandering verandert. Uw onderneming moet anticiperen op wat er in de toekomst staat te gebeuren. Niet langer redeneren vanuit de status quo. Luckt gelooft dat een toekomstbestendige strategie is geboren uit samenwerking. Een adviestraject met Luckt betekent niet alleen een rapport op uw bureau.

Wij bieden een duurzaam partnerschap voor de gezamenlijke ontwikkeling en realisatie van strategie.­­­­­ Luckt ondersteunt uw onderneming om processen, systemen en mensen veerkrachtig te maken en te houden. Zodat omgang met continue verandering tot de identiteit van uw bedrijf behoort.

Project implementatie

“Doing the right project and doing the project right”

Projecten en programma’s zijn vaak gecompliceerd. Dit komt vaak door de betrokkenheid van verschillende disciplines en partijen, implementatie in een dynamisch veld en de betrokkenheid bij risicovolle processen. Tegelijkertijd eisen belanghebbenden transparantie, planning en verantwoording van projectresultaten.

Luckt zorgt ervoor dat u zeker weet dat u het juiste project uitvoert voor de oplossing waar u naar op zoek bent. En dat u het project op de juiste manier aanpakt.


Onze adviseurs hebben veel ervaring met financiële regelgeving, operationele strategie, verandermanagement, IT en innovatie. We bieden hiermee een unieke combinatie van een efficiënte aanpak, technische expertise en specifieke vakkennis.