Close

Actueel

27 december 2022

Welkom Brechtje

Brechtje is gestart als nieuwe medewerker bij Luckt!

Tijdens zowel haar bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement als haar master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences heeft Brechtje zich beziggehouden met nieuwe ontwikkelingen in de zorg.
 
Ze duikt graag in een onderwerp om zichzelf ergens helemaal in te verdiepen. Haar interesse ligt bij innovaties in de zorg, maar binnen dit onderwerp heeft zij een brede belangstelling. Zo heeft ze ervaring met de organisatie van zorghervormingen, innovatie implementatie barrières ervaren door middelkleine bedrijven en zorginstellingen, maar ook met het verbeteren van leefstijl om de gezondheid te bevorderen. Met haar analytische blik kijkt Brechtje graag naar mogelijkheden om complexe vraagstukken op te lossen. Vooral  waar impact mee kan worden gemaakt op het verduurzamen en houdbaar maken van de zorg.  Ze krijgt energie van samenwerken om een gemeenschappelijk gewenst resultaat te bereiken. Binnen Luckt zal Brechtje deze energie en brede kennis toepassen en verder ontwikkelen bij verscheidene projecten.
 
“Luckt biedt mij de mogelijkheid om mijn brede interesse in te zetten voor zorgaspecten die ik belangrijk vind. Door samen te werken met nieuwe innovaties, kan ik een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van een houdbaar(der) zorgsysteem.”

Welkom bij Luckt Brechtje, we zijn blij met de positiviteit en energie die jij in ons team brengt!

Je kunt Brechtje bereiken via b.bak@luckt.nl