Close

Actueel

13 februari 2020

Designer Marit van de Kamp komt Luckt versterken

Sinds februari is Marit van de Kamp gestart bij Luckt. Als industrieel ontwerper met een specialisatie in en een passie voor de zorg komt zij het designteam van Luckt versterken.

Marit gaat het liefst te werk vanuit het oogpunt van de gebruikers. Ze analyseert de context door het in kaart brengen van de verschillende behoeftes en/of ideeën van de betrokkenen. Door alle inzichten overzichtelijk bij elkaar te brengen kan zij een helder beeld schetsen van de situatie en de stappen die er gezet moeten worden.

Tijdens haar studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heeft Marit veel ervaring op kunnen doen in de zorg. Zo heeft ze kunnen werken aan het verbeteren van de patiënt-ervaring op de kinder-IC, onderzoek kunnen doen in de operatiekamer en samen met chronisch zieke ouderen onderzocht hoe zij langer thuis kunnen blijven wonen.

“Luckt biedt veel kansen en uitdagende projecten in de zorg. Ik merk dat steeds meer zorginstanties open staan voor een innovatieve blik. Door met de verschillende partijen in en rondom een organisatie samen te werken en hun belangen samen te brengen, kunnen deze innovaties ook bewerkstelligd worden. Ik kijk er naar uit om mijn vaardigheden hierbij in te kunnen zetten zodat ik kan bijdragen aan de verbetering van de zorgervaring.”

Team Luckt heet Marit van harte welkom!