Close

Actueel

21 december 2018

Fijne feestdagen en tot in 2019?

Met de uitbreiding van ons team en de verhuizing naar ons nieuwe kantoor in Microlab, kan Luckt terugblikken op een succesvol jaar. We zijn trots op de gerealiseerde projecten en tevreden opdrachtgevers in 2018 en staan met veel enthousiasme en ambitie ook in 2019 graag voor u klaar.

Via deze weg wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar toe. We kijken ernaar uit om samen met u te proosten op hetgeen 2019 ons zal brengen. Dat doen wij graag tijdens de officiële, feestelijke opening bij de Luckt borrel op donderdag 31 januari 2019 in de Skybar van Microlab. (Inloop vanaf 15.00 uur. Start programma 15.30 uur)

We zijn blij om tijdens deze opening topspreker Guy van Liemt te kunnen presenteren. Guy is executive directeur bij de Erasmus Happiness Economics Research Organization en neemt ons mee in de rol van purpose en happiness in een bedrijfsmatige context. Dit is geheel in lijn met de huidige trend, waarin organisaties steeds vaker een Chief Happiness Officer aanstellen om de resultaten positief te beïnvloeden. We hopen samen met u naar diens inspirerende verhaal te kunnen luisteren en de middag af te sluiten met een gezellige borrel.

Bent u erbij, maar heeft u zich nog niet aangemeld? Meld u zich dan alsnog aan via deze link.