Close

Actueel

20 december 2023

Welkom Gijs

Gijs Langkamp is in november 2023 gestart bij Luckt!

Gijs heeft een achtergrond in biomedische wetenschappen en innovatiewetenschappen. Tijdens zijn studie heeft hij aan het bed gestaan bij verschillende zorgorganisaties als verzorgende. Mede hierdoor besloot hij zich meer te richten op de praktijk en minder te focussen op onderzoek doen in het lab.

Tijdens zijn master innovatiewetenschappen heeft hij de barrières die zorginnovatie start-ups ervaren in kaart gebracht. Na zijn master heeft hij deze kennis gebruikt om start-ups en scale-ups (internationaal) te helpen opschalen. Zo bracht hij onder andere zorgsystemen in kaart van Duitsland, de Verenigde Staten en Canada, hielp hij start-ups met het opzetten van pilots en bracht hij hen in contact met zorgprofessionals.

Gijs ziet veel potentie in innovatie: ‘Zorginnovaties kunnen de zorg beter, betaalbaarder en efficiënter maken. Innovatie op zich is echter niet het doel, maar slechts een tool. De succesvolle implementatie ervan is de uitdaging.’

Dat is precies wat hem aansprak bij Luckt: de zorg verbeteren door effectieve implementatie van zorginnovaties of innovatieve processen.

Super dat je bij ons bent begonnen Gijs, welkom!

Je kunt Gijs bereiken via g.langkamp@luckt.nl