Close

Actueel

4 maart 2024

Welkom Janita

Janita start bij Luckt!

Op 8 januari 2024 is Janita het jaar goed begonnen en is ze gestart als junior projectleider bij Luckt. Janita is afgestudeerd als master in Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft een achtergrond in onderzoek en ontwerp.

Tijdens haar studie heeft ze projecten uitgevoerd naar complexe zorgvragen zoals zelfredzaamheid bij autisme en genderongelijkheid. Voor haar afstudeerproject heeft Janita, in samenwerking met een designbureau in Barcelona, gewerkt aan een kunsttour ter bevordering van het bewustzijn over eenzaamheid onder jongeren. Janita is goed in het opstellen van een duidelijke toekomstvisie binnen deze zorgthema’s en het concretiseren ervan door nieuwe ontwerpen en processen te bedenken. Bovendien heeft ze veel ervaring met het betrekken van degenen voor wie wordt ontworpen binnen de zorg, door middel van co-creatie en interviews.

Bij Luckt zal Janita haar ontwerpmentaliteit toepassen op zorgkwesties en zal ze helpen bij zowel strategische vraagstukken als concrete ontwerp- en onderzoeksvragen.

Welkom Janita, leuk dat je ons komt versterken!

Je kunt Janita bereiken via j.bolhuis@luckt.nl