Close

Actueel

21 september 2022

Welkom Jordy

Jordy Keizer is deze zomer gestart bij Luckt!

Met tien jaar ervaring als (zorg)professional, beleidsmaker en kwartiermaker in het sociale domein, begint Jordy aan nieuw avontuur in de rayons Utrecht en Brabant. Met het Utrechtse rayon als uitvalsbasis buigt hij zich met veel positieve energie over complexe vraagstukken uit de regio.


Jordy is overtuigd dat het werken aan complexe vraagstukken een nieuwe aanpak vraagt. Een aanpak waarin hij interdisciplinaire methoden combineert met kennis en ervaringen uit de leefwereld en de systeemwereld. Altijd met humor en in relatie tot de eindgebruiker.


Voor Jordy zijn inzichten uit de leefwereld van eindgebruikers (bewoners/zorgontvangers) een interessante invalshoek om anders te kijken naar de uitdagingen die zich voortdoen in de beleidswereld. Soms is schuring van beide werelden nodig om tot nieuwe inzichten en innovatie te komen.


Het is chaotisch in de wereld, de wereld van nu vraagt dat er met elkaar wordt gewerkt aan de grote maatschappelijke transities van deze tijd op het gebied van welzijn, zorg, onderwijs, klimaat. Samen en met elkaar maken wij het verschil. In wendbare organisaties en over de organisaties heen bewegen, dat is de professional van 2030, en dat is Jordy.

Je kunt Jordy bereiken via j.keizer@luckt.nl