Close

Actueel

14 februari 2023

Welkom Jean Pierre

Jean-Pierre is gestart als nieuwe medewerker bij Luckt!

Na zijn bachelor bedrijfskunde in Nijmegen heeft Jean-Pierre zich in zijn master Organisational Design & Development gespecialiseerd in organisatiestructuren, verandermanagement en implementatie. Tijdens zijn master thesis heeft hij echt zijn affiniteit met de zorgsector ontdekt, doordat hij aan de slag is gegaan met een evaluatie van de herstructurering van de zorgpaden binnen het Radboud UMC in Nijmegen.

Jean-Pierre gaat graag uitdagingen aan en lost hierin complexe puzzels op. Met een bedrijfskundig inzicht in de zorg gaat hij graag aan de slag met de problemen die de vergrijzing van de bevolking en het zorgtekort met zich meebrengen en ziet hiervoor oplossingen in structuur- en procesoptimalisatie. Hierin vindt hij het van belang dat zowel personeel als patiënten goed meegenomen worden in de veranderingen binnen de zorg.

“Ik heb bij Luckt precies de combinatie tussen mijn bedrijfskundige achtergrond en de zorgsector gevonden. Ik ben van mening dat door een juiste manier van implementeren een innovatie of organisatieverandering volledig tot zijn recht komt ”

Welkom bij het team Jean-Pierre, we zijn benieuwd naar wat de toekomst je gaat brengen!

Je kunt Jean-Pierre bereiken via jp.dullens@luckt.nl