Close

Actueel

8 november 2023

Welkom Lies

Luckt heet Lies Quataert welkom als nieuwe medewerker!

Na haar bachelor Klinische Technologie heeft Lies zich verder verdiept in de innovatie en ontwikkeling van medisch-technische hulpmiddelen met de masteropleiding Biomedical Engineering aan de TU Delft. Na haar afstuderen nam ze deel aan het Avicenna Excellence Programme, waar ze haar kennis over ontwerpprocessen en innovatie in de zorg verbreedde. Hier kwam ze voor het eerst in aanraking met Luckt!

Als het gaat om innovaties in de zorg, denkt Lies graag aan de mensen voor wie er iets verandert. Vanuit haar studie is ze bekend met medisch-technologische innovatieve tools, maar zonder bijkomende procesveranderingen zal een implementatie nooit slagen. Uiteindelijk gaat het haar om de mensen op wie een verandering echt effect heeft, en zij zijn vaak het hardst nodig voor een succesvolle implementatie.

“Door het enthousiasme van mijn collega’s, het brede portfolio aan opdrachten en de pragmatische denkwijze die Luckt hanteert, voel ik me helemaal op mijn plek. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met verschillende uitdagingen en veel te leren van mijn mede-Luckters.”

Welkom Lies, we zijn blij dat je ons team bent komen versterken!

Je kunt Lies bereiken via l.quataert@luckt.nl