Close

Actueel

17 december 2019

Luckt breidt uit met senior consultant Stijn Vedder 

Stijn Vedder gaat per 1 januari 2020 het team van Luckt versterken als senior consultant. Hij heeft afgelopen 15 jaar ruime ervaring opgedaan in de gezondheidszorg op het snijvlak van Zorg en ICT en op het gebied van complexe regionale en landelijke samenwerkingsverbanden, bij onder meer het Máxima MC het Elkerliek Ziekenhuis. 

Door de toenemende vraag naar innovatie en digitalisering in zorg, wonen en welzijn is Luckt afgelopen jaren flink gegroeid. Met de versterking met Stijn zet Luckt de volgende stap in professionalisering en groei. 

In de loop der jaren heb ik de verschuiving meegemaakt van automatiseren naar digitaliseren naar het huidige regionaliseren. Om de druk op de gezondheidszorg het hoofd te bieden en kwalitatief goede zorg voor de patiënt te kunnen blijven leveren, zijn digitale transformatie én samenwerking in de regio essentieel geworden. Dit zijn concepten die ook van toepassing zijn bij de sectoren wonen en welzijn, aldus Stijn. Deze facetten komen mooi samen bij LucktDit, in combinatie met een ambitieus en enthousiast team, maakt dat ik heel veel zin heb samen met Luckt aan de toekomst te gaan bouwen! 

Luckt ondersteunt ondernemingen om processen, systemen en mensen veerkrachtig te maken en te houden, zodat omgang met continue verandering tot de identiteit van uw bedrijf behoort.  

U kunt Stijn bereiken via het e-mailadres: s.vedder@luckt.nl of via het telefoonnummer: (+31) 6-42084537. 

We zijn enthousiast over de komst van Stijn, en kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan! Welkom!