Close

Actueel

7 maart 2022

Luckt in Utrecht!

Samen de krachten bundelen, dat is waar Luckt voor staat. Luckt zet zich in om landelijk nog actiever te worden en regio’s met elkaar te verbinden, zonder daarbij het unieke karakter en de kwaliteit van een regio uit het oog te verliezen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen en onze opdrachtgevers het best te kunnen bedienen, is lokale aanwezigheid van belang. Dat is de reden dat Luckt haar vestigingen uitbreidt naar andere regio’s en we zijn dan ook blij te kunnen mededelen dat per 1 maart Luckt ook in Utrecht te vinden is!

Sinds de oprichting van Luckt faciliteren wij vernieuwing binnen Zorg en Welzijn met als resultaat een prettiger, gezonder en gelukkiger leven. Technologie en innovatie worden hiervoor als middel ingezet, waarbij het slagen hiervan het meest afhankelijk is van de mensen die het op de juiste manier gebruiken en op de juiste plek inzetten. Luckt draagt hier graag aan bij.

Gestart in regio Zuidoost Brabant, is Luckt daarentegen niet vreemd in regio Utrecht. Verschillende collega’s hebben er gedurende afgelopen jaren opdrachten uitgevoerd of zijn nog steeds actief in de regio. Zo hebben we als regioadviseurs Trijn geholpen in de ontwikkeling van netwerk naar volwaardig regionale samenwerkingsorganisatie. Op dit moment vervullen we de rol van interim-directeur, om daadwerkelijk inhoud en vorm te geven aan deze nieuwe organisatie. Ook zijn we actief bij de NFU en maken we onderdeel uit van het programmateam dat samen met de NVZ en ZKN zorgt voor gestandaardiseerde data-uitwisseling: het landelijk versnellingsprogramma VIPP5.

Luckt Utrecht is vanaf nu gehuisvest in JIM (Jaarbeurs Innovation Mile). Speciaal voor innovators die actief zijn op de thema’s ‘urban living’, ‘smart sustainable environment’ en ‘life sciences & health’ heeft de Jaarbeurs deze co-working space gecreëerd. JIM is een thuisbasis voor gevestigde bedrijven, serieuze scale-ups en start-ups, gerenommeerde onderwijs- en kennisinstellingen, innovatieve overheden en synergetische samenwerkingen gericht op deze thema’s. Als Luckt Utrecht voelen we ons hier dus helemaal op onze plek.

Zie je kansen tot samenwerking of wil jij ons team in Utrecht versterken? Wees welkom en kom vooral langs om kennis te maken! Onze collega’s Anne Landstra, Mike van Loef en John Komen ontvangen je met veel plezier.

 

 

 

Meer weten over Luckt Utrecht? Neem vooral contact op met Anne, Mike of John!