Close

Actueel

27 februari 2023

Welkom Maarten

Luckt verwelkomt Maarten als nieuwe medewerker!

Na zijn studie medische elektrotechniek heeft Maarten allerlei rollen gehad in de zorgICT, van onderzoeker, programmeur en projectleider tot salesmanager en consultant. Dat deed hij steeds in andere settings, van ziekenhuizen en bedrijven tot projecten van de Europese Commissie, op steeds andere plekken in binnen- en buitenland.

Maarten weet veel van digitalisering en interoperabiliteit, maar heeft inmiddels ervaren dat zelfs bij de meest technische projecten de menselijke factor het belangrijkste is. Weten waar de pijn zit en snappen waar de schoen wringt betekent vooral goed kunnen luisteren op alle niveaus in een organisatie, om vervolgens te handelen met een gezamenlijk doel als perspectief. Bij dat handelen is Maarten vooral een pragmaticus die houdt van korte lijntjes.

“Het mooie van Luckt vind ik het brede palet aan kennis en kunde. Ik werkte voorheen voornamelijk samen met andere techneuten, maar de combinatie van verschillende disciplines zoals bedrijfskundigen, ontwerpers en niet te vergeten zorgprofessionals maakt dat we makkelijk multidisciplinaire opdrachten kunnen oppakken.”

Welkom bij het team Maarten, we zijn blij met jouw kennis en ervaring met digitalisering en interoperabiliteit in de zorg!

Je kunt Maarten bereiken via m.festen@luckt.nl