Close

Actueel

4 februari 2021

Denk mee aan vernieuwing op de Polikliniek!

Poli Op!

Er kan nog altijd veel geïnnoveerd worden op de polikliniek, bijvoorbeeld op het gebied van efficiëntie en samenwerking. Bij Luckt zijn we gewend innovatie- en implementatieprojecten uit te voeren in de zorg. Zeker het innovatiemomentum dat deze tijd met zich meebrengt laat zien dat er nog veel mogelijkheden zijn. Echter merken we dat innovatie op de polikliniek vaak niet landt via de reguliere weg. Om een innovatie wel te laten lukken is het belangrijk om eerst goed inzicht te verkrijgen in de huidige status van een polikliniek en wat daarbij de belangrijke facetten zijn, passend bij de doelen van het ziekenhuis. Dit inzicht verschilt per ziekenhuis. We merken dat pas als je weet waar je staat, kunt gaan kijken naar hoe er structureel geïnnoveerd kan worden. Daarom ontwikkelen we het traject; De Poli Op(timaal)!

Met de Poli Op(timaal)! ontwikkelen we bij Luckt een innovatie traject waarbij inzicht krijgen in de status van de poliklinieken centraal staat. Aan de hand van onze tool met zes thema’s geven we de polikliniek inzicht in de status en vertalen we dit naar concrete vernieuwingspunten zodat onze projectleiders samen met de afdelingen, structureel kunnen gaan innoveren.

Het idee is nog in ontwikkeling en we zouden graag sparren met mensen die werkzaam zijn/waren op de polikliniek. Vind je het leuk om mee te denken over hoe we vernieuwing op de polikliniek het beste kunnen bewerkstelligen? Neem dan contact met ons op dan plannen we een half uurtje in om samen te beeldbellen.

Contact