Close

Actueel

25 mei 2023

Is jouw organisatie al Rookvrij?

In 2018 tekenden 70 maatschappelijke organisaties het Nationaal Preventieakkoord. Onder het motto ‘als ergens gezondheid voorop zou moeten staan, is het wel in de zorg’.  Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Vanuit zowel medewerkers als cliënten/patiënten en bezoekers kan dit gepaard gaan met veel weerstand. De uitdaging zit om deze weerstand om te buigen naar mogelijkheden en kansen. Kans om van deze ongezonde verslaving af te komen; voor nu en in de toekomst. Voor jezelf en mensen om je heen. Zorgen dat de nieuwe generatie rookvrij kan opgroeien. 

Ook Luckt zet zich in voor een gezonder Nederland en werkt mee aan de rookvrije generatie. Met onze consultants ondersteunen wij organisaties om hun rookvrijbeleid vorm te geven en draagvlak te creëren. Dat kan door het bieden van projectleiderschap zoals bij GGzE, maar ook door bewustwording zoals tijdens het georganiseerde ronde tafel gesprek in samenwerking met Anton van Balkom tijdens Gezondheid Luckt Samen netwerk event.

Weten wat Luckt kan betekenen om jouw organisatie Rookvrij te maken en hoe we dat aanpakken? Bekijk onderstaande afbeelding.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel of mail ons!

E-mail: het@luckt.nl
Tel: 088 0241700