Close

Actueel

6 juli 2022

Welkom Sharda

Recentelijk is Sharda gestart als projectleider bij Luckt!

Met haar achtergrond in industrieel ontwerpen en specialisatie in de zorg komt zij het ontwerpteam van Luckt versterken.


Sharda werkt graag vanuit “human-centered” design, een methode waarbij de ervaring van de mens centraal staat. Zij is er van overtuigd dat je met deze methode uitkomt op ideeën en innovaties die daadwerkelijk aan sluiten op de belevingswereld van de gebruiker. Daarnaast heeft Sharda een passie voor inclusiviteit. Ook de eindgebruikers die niet passen in het standaard plaatje, worden meegenomen in haar projecten en onderzoeken. Vaak hebben juist deze mensen wat extra aandacht nodig.


Tijdens haar master thesis kwamen haar interesses samen toen zij voor het Amsterdam UMC een project mocht doen voor de doelgroep patiënten die laaggeletterd zijn. In haar onderzoek werd zij uitgedaagd om buiten de lijntjes te kleuren en een oplossing te vinden waarmee deze patiëntengroep meegenomen wordt bij de veranderingen binnen de polikliniek. Bij Luckt bouwt Sharda verder aan haar ervaringen en expertise op verschillende projecten in zorg- en welzijnsinnovatie.

Welkom Sharda, heel veel plezier bij Luckt!

Je kunt Sharda bereiken via s.wolterink@luckt.nl