Close

Actueel

3 december 2021

Luckt heet Nicole en Julia welkom!

Luckt mocht afgelopen week twee nieuwe medewerkers verwelkomen!

Per 29 november 2021 is Nicole gestart als salesmanager bij Luckt. Zij heeft de afgelopen 12 jaar bij Philips ruime ervaring opgedaan op het gebied van sales en business development in de gezondheidszorg. Met de toenemende vraag naar innovatie en digitalisering in de zorg en de groei van Luckt, is deze kennis en ervaring erg waardevol.

Nicole: “Ik ben continue op zoek naar kansen en bedreigingen in de markt. Het is mijn passie om de juiste collega(‘s) aan de juiste uitdaging te verbinden. Heel leuk om dit voor Luckt te gaan doen”

 

Daarnaast is op 1 december Julia gestart bij Luckt. Julia is arts met een brede interesse voor innovatie in de zorg. Na haar studie Geneeskunde heeft zij haar medische kennis en ervaring uitgebreid door te werken als arts op de Spoedeisende Hulp en later ook op de Intensive Care. De actuele uitdagingen binnen de (organisatie van de) zorg werden meer en meer zichtbaar voor haar. Ze besloot dan ook haar ervaringen van de werkvloer en zicht op complexiteit van zorgvragen en -processen voortaan in te zetten voor innovatie binnen de zorg.

Julia: ‘Bij Luckt kan ik mij volledig richten op de huidige organisatorische uitdagingen in de zorg, welke mij op de werkvloer meer en meer zichtbaar werden. Ik kijk er enorm naar uit vanuit Luckt de zorg te innoveren en verbetering te creëren voor een gehele populatie, niet meer enkel de patiënten van mijn afdeling.’

Wij zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst voor ons team, welkom Nicole en Julia!

 

 

  Je kunt Nicole bereiken via n.lambooij@luckt.nl

  Julia is te bereiken via j.vanhoof@luckt.nl