Close
Samenwerking ComplIons

Luckt gaat samenwerking aan met CompLions!

CompLions-GRC, het toonaangevende Nederlandse softwarebedrijf op het gebied van Governance, Risk-, Compliance-, Privacy- en Certificerings-tooling gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Luckt, een…

25 november 2020

Lees meer
Jesse welkom

Jesse digitaal verwelkomd bij Luckt!

Jesse Bleekrode is per 1 november 2020 in dienst getreden bij Luckt als projectleider. De afgelopen jaren heeft Jesse zowel ervaring opgedaan met projecten en programma’s op het gebied van kennis- e…

9 november 2020

Lees meer

Samen ontwerpen we ‘warme technologie’

Binnen de locatie Altenahove van zorgorganisatie De Riethorst Stromenland werkt een team van enthousiaste medewerkers samen met Luckt aan technologische innovatie binnen de Riethorst. Dit traject heef…

25 februari 2020

Lees meer

Luckt blijft groeien: Welkom Mike!

Mike van Loef is per 1 februari in dienst getreden bij Luckt als projectleider. Afgelopen 3 jaar is Mike vooral werkzaam geweest bij netbeheerders zoals Cogas en Westland Infra, waar hij vooral heeft …

14 februari 2020

Lees meer

Pleyade Innovatie Team

Portfolio

Pleyade Innovatie Team

Het Pleyade Innovatie Team (PIT) bestaat uit enthousiaste experts van Pleyade, de Technische Universiteit Eindhoven, Interactive Matter, de Bende en Luckt.

Met een grote verscheidenheid aan expertises in het team komen we tot vernieuwende en verrassende ontwerpen en ontwikkelen we ondersteunende diensten en technologie waarmee het leven van ouderen én de zorgverlening makkelijker gemaakt wordt.

Luckt werkt binnen PIT aan de ontwikkeling van verschillende innovaties, waarbij de activiteiten variëren van het ophalen van behoeftes en ervaringen tot en met een nieuw ontwerp. Hierin werkt Luckt met een iteratieve design aanpak waarbij leren in de praktijk voorop staat, om zo innovatie te versnellen.

Een aantal voorbeelden waar Luckt aan werkt binnen PIT:

  • Virtueel op Reis:
    Een platform dat het mogelijk maakt voor de bewoners om samen met familie of een medewerker virtueel op reis te gaan, door op een makkelijke manier mooie en interessante plekken te bezoeken door middel van 360 graden video’s.
  • VITA:
    Een beleefkussen waar muziek en geluiden mee kunnen worden afgespeeld, afgestemd op de interesses en voorkeuren van de bewoners.
  • EKKO:
    Een rustige plek waar bewoners ervaringen kunnen beleven door middel van beelden, muziek en geluid, passend bij de persoonlijke behoeftes van de bewoner.