Close

Projecten

Pleyade Innovatie Team

PleyadeInnovatieTeam

Het Pleyade Innovatie Team (PIT) bestaat uit enthousiaste experts van Pleyade, de Technische Universiteit Eindhoven, Interactive Matter, de Bende en Luckt. Met een grote verscheidenheid aan expertises in het team komen we tot vernieuwende en verassende ontwerpen en ontwikkelen we ondersteunende diensten en technologie waarmee het leven van ouderen én de zorgverlening makkelijker gemaakt wordt.

Luckt werkt binnen PIT aan verschillende innovaties, waarbij de activiteiten variëren van het ophalen van behoeftes en ervaringen tot en met een nieuw ontwerp. Hierin werkt Luckt met een iteratieve design aanpak waarbij leren in de praktijk voorop staat, om zo innovatie te versnellen.

Een aantal voorbeelden waar Luckt bijvoorbeeld aan werkt binnen PIT:

  • Virtueel op Reis: Een platform dat het mogelijk maakt voor de bewoners om samen met familie of een medewerker virtueel op reis te gaan, door op een makkelijke manier mooie en interessante plekken te bezoeken met behulp van Google Maps.
  • VITA: Een beleefkussen waar muziek en geluiden mee kunnen worden afgespeeld, afgestemd op de interesses en voorkeuren van de bewoners.
  • De Beleefkamer: Een rustige plek waar bewoners ervaringen kunnen beleven door middel van beelden, muziek en geluid, passend bij de behoeftes van de bewoner.