Close
Benedetta team Luckt

Benedetta Malagoni

 

“Het maakt de berg niet uit langs welke kant je hem beklimt”

 

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de TU in Eindhoven. Na mijn bachelor Technische Innovatiewetenschappen heb ik mijn studie-koers gezet op de menselijke en maatschappelijke kant van innovatie met de masteropleiding Human Techology Interaction.

Vlak na het afronden van mijn studie ben ik bij Luckt aan de slag gegaan als projectleider.

 

Mijn opdrachten bij Luckt kunnen erg verschillend zijn. Ik werk vaak aan complexe vraagstukken, waarbij de wensen en behoeften van meerdere stakeholders gecombineerd moeten worden om zo tot een effectieve en duurzame oplossing te komen. Als junior consultant werk ik graag met ervaren collega’s, zo krijgen zij de ondersteuning die ze nodig hebben en krijg ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen in dit vak. Ik ben pragmatisch, creatief en analytisch. In een groep neem ik snel de leiding en stel ik me proactief op. Ik vind het belangrijk om strategieën en plannen te vertalen in uitvoerbare stappen. Zo wordt het voor iedereen eenvoudig om een project aan te pakken.

 

Een weetje over jezelf?

In mijn vrije tijd daag ik mezelf graag uit in de keuken. In 2018 heb ik zelfs de kookcompetitie van mijn studievereniging gewonnen!