Close
Jesse team Luckt

Jesse Bleekrode

 

“Perfecte oplossingen bestaan niet. De weg naar de oplossing toe, bepaalt de waarde van de oplossing.”

 

Na het afronden van mijn bachelor sociale psychologie, master economische psychologie en master Human Resource Management aan de Universiteit van Tilburg ben ik gestart als procesconsultant en projectleider binnen de zorg en voor woningcorporaties. In deze rollen was ik verantwoordelijk voor de implementatie van elektronisch patiëntendossiers en het zaakgericht-werken systemen. De afgelopen jaren heb ik, als kwartiermaker, adviseur en programma- en projectleider, gewerkt aan projecten en programma’s op het gebied van kennis- en informatiemanagement en (sociale) innovatie binnen welzijn, zorg, onderwijs en overheidsinstellingen. Na eerdere positieve ervaringen in de samenwerking met Luckt (vanuit Garage2020 Brabant) ben ik eind 2020 gestart bij Luckt als programma- en projectleider.

 

Ik krijg er energie van om vorm te geven aan duurzame en innovatieve oplossingen voor complexe (maatschappelijke) vraagstukken. Om dit te bereiken verbind ik organisaties, teams en mensen om samen toe te werken naar gedeelde doelen die meetbare waarde toevoegen. Creativiteit, een sterk analytisch vermogen en een gezonde dosis humor en energie zijn hierbij mijn belangrijkste tools. Binnen Luckt houd ik me bezig met kennis- en informatie management, innovatietrajecten en complexe samenwerkingstrajecten binnen zorg, welzijn en onderwijs.

 

Een weetje over jezelf?

In Helmond ben ik gemeenteraadslid voor Groenlinks en daarnaast organiseer ik een festival met o.a. cultuur, theater en muziek.