Close

Brechtje

Team

Door het delen van kennis en ervaring kom je samen tot een beter resultaat dan alleen

Brechtje Bak

In mijn bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemangement heb ik kennisgemaakt met het werken met nieuwe technologieën en systemen in de zorg. Ik ben afgestudeerd met een onderzoek naar initiatieven rondom bacteriofaagtherapieën in de Nederlandse zorg. Tijdens mijn master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences heb ik mij vooral gefocust op de barrières en processen omtrent het implementeren van zowel technologie als procesinnovaties. Zo heb ik onderzoek gedaan naar de organisatie van kwaliteitsverbetering binnen waardegedreven zorg in ziekenhuizen. Daarnaast heb ik me ook beziggehouden met de identificatie van innovatie implementatie barrières ervaren door middelkleine bedrijven. 
 
Een van mijn afstudeerstages liep ik bij Coöperatie Slimmer Leven, waardoor ik in contact kwam met Luckt. De goede sfeer, aanpakmentaliteit en diversiteit aan thema’s van Luckt passen goed bij mijn ambities om bij te dragen aan het houdbaar houden en maken van de zorg door middel van innovaties.

Een weetje over jezelf?
De perfecte manier voor mij om te ontspannen is lekker koken. Na een drukke dag duik ik het liefst de keuken in om een van mijn favoriete recepten te maken. Deze lievelingsrecepten stammen voornamelijk uit de Italiaanse keuken, waar ik ook meerdere cursussen en workshops in Italië over heb gevolgd.