Close

Edith

Team

“Kennis = macht
Samenwerken = kracht”

  • e.deruiter@luckt.nl

Edith de Ruiter

Ik heb twee HBO-studies afgerond. De eerste als Medisch Laborante aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waarna ik een aantal jaren in diverse ziekenhuizen op de afdelingen Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde heb gewerkt. Vervolgens ben ik HR Personeelsmanagement gaan studeren. Tijdens en na deze studie ben ik bij diverse grote bedrijven gaan werken in verschillende HR-functies. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met de organisatie, inrichting, planning, optimalisatie en coördinatie van diverse processen en projecten. Deze ervaring kan ik goed gebruiken bij mijn functie als projectcoördinator bij Luckt.

Ik sta graag in verbinding met anderen. Dit staat centraal in mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik ben daarmee een echte teamplayer. Ik krijg energie van het samenwerken en coördineren van werkzaamheden en ondersteuning bieden bij diverse projecten. Ik heb een hands-on mentaliteit die ervoor zorgt dat ik overal 100% voor ga.

 

Een weetje over jezelf?
Ik ben thuis de handy(wo)man! Als er geboord moet worden, geverfd of getimmerd, ik pak de gereedschapskist en ga aan de slag. Het in elkaar zetten van kasten en meubels is voor mij ook geen probleem, sterker nog ik heb er lol in.