Close

Eva

Team

“Blijf niet hangen in een bekend probleem, maar ga opzoek naar een onbekende oplossing”

  • e.dereuver@luckt.nl
  • +31 (0) 6 27 11 71 94

Eva de Reuver

In eerste instantie heb ik ergotherapie gestudeerd waarbij ik me vooral richtte op revalidatie bij niet aangeboren hersenletsel. Na deze studie interesseerde ik me vooral in de advieskant,  waardoor ik bij de Wmo ben gaan werken voor verschillende gemeentes. Na 2 jaar werkervaring te hebben opgedaan, wilde ik mij verder verdiepen in de richting van gezondheidsmanagement. Daarom heb ik toen mijn master afgerond in de richting van beleid, management en innovatie. Hierna ben ik gaan werken als projectleider binnen de zorgtechnologie.

Het enthousiaste team van Luckt en met de interessante en uitdagende projecten, spreken mij erg aan. De werkwijze van Luckt past goed bij mijn positieve insteek en manier van werken. Daarom hoop ik me hier nog verder te kunnen ontwikkelen.

 

Een weetje over jezelf?
Het liefst ben ik heel de dag bezig want ik kan niet stil zitten. Zowel sporten, als lekker koken en borrelen met vrienden vind ik heerlijk. Ik hou ervan om veel buiten te zijn, vooral in de bergen. Sinds een aantal jaar ben ik gaan boulderen en klimmen, vaak in een hal in het platte Nederland, maar ook steeds vaker in de echte bergen.