Close

Evelien

Team

Zie niet wat je denkt te zien, maar wat er is

Evelien Been

Ik heb een bachelor gedaan in Biomedische Wetenschappen en een master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health & Life Sciences. Door de combinatie van deze studies heb ik naast kennis van de medische wereld en de (zorg)praktijk ook verschillende soft skills opgedaan. Dit helpt mij om de dieperliggende perspectieven boven te krijgen en zo het hele plaatje te overzien.

Ik heb werkervaring opgedaan bij zowel verschillende ICT-projecten in ziekenhuizen (o.a. op het gebied van verpleegoproepsystemen, videobewaking en digitale vergadertools) als op het gebied van digitale standaardisering van de zorg.

Ik krijg energie door verschillende beschouwingen op een bepaalde toepassing te verzamelen en deze in kaart te brengen. Als er dan concrete en toepasbare resultaten uit dit onderzoek komen geeft mij dit voldoening. Ik ben breed geïnteresseerd, enthousiast, kritisch, nauwkeurig en ik kan goed reflecteren op mijzelf en het proces. Daarnaast ben ik er goed in om overzicht te houden vanuit een helicopterview, om zo het proces te bewaken en de juiste stappen te zetten. Om de brug te slaan tussen theorie en praktijk houd ik continu focus op goede communicatie tussen alle betrokkenen. Door de combinatie van deze kwaliteiten ben ik in staat om enerzijds op een enthousiaste, creatieve en verbindende manier nieuwe mogelijkheden aan dragen, en anderzijds met een kritische en analytische blik verbeterpunten in te brengen en de juiste koers aan te houden.

 

Een weetje over jezelf?
Ik vind het erg leuk om lange afstandswandelingen te maken. Zo heb ik in Nederland een stuk van het Trekvogelpad gelopen, en ook heb ik wandelvakanties gevierd in de Ardennen en bij de Engelse kust. Dit helpt mij om mijn hoofd leeg te maken en echt te genieten van de natuur!