Close

Evi

Team

“Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent”

  • e.vdlinden@luckt.nl

Evi van der Linden

Ik heb een achtergrond in Bestuurskunde met een master ‘Governance en management van complexe systemen’. Door de opgedane kennis binnen deze master ben ik in de zorg terecht gekomen en aan de slag gegaan als projectleider voor regionale gegevensuitwisseling in de zorg. Na een aantal jaar kennis en ervaring opdoen ben ik de post-master Klinische Informatica gaan volgen aan de TU/e. Deze post-master heb ik onlangs afgerond en vervolgens ben ik als Klinisch Informaticus op zoek gegaan naar een passende werkplek waar ik mijn opgedane kennis en ervaringen graag binnen verschillende projecten toe wil passen.

Mijn ervaring ligt vooral bij projecten rondom gegevensuitwisseling. Bij Luckt ben ik gestart met het project Babyconnect voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg en met het project ‘Vallei Vitaal’ voor regionale gegevensuitwisseling in de regio Gelderse Vallei

 

Een weetje over jezelf?
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan de paardensport. Ik rijd dressuurwedstrijden met mijn paard en haal ook vooral veel plezier uit de trainingen. Een paard steeds iets nieuws leren vind ik erg leuk! Daarnaast hou ik erg van gezelligheid en breng ik graag tijd door met vriendinnen.