Close

Fabienne

Team

Motivation gets you going, but discipline keeps you growing.

Fabienne Montulet

Je zou het misschien niet zeggen, maar vroeger wilde ik altijd straaljagerpiloot worden. Echter is dat hem nooit geworden, dus moest ik op zoek naar een andere opleiding; het liefst een die bij mijn brede interesse zou passen. Zo ben ik bij de bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement uitgekomen, en daarbinnen trok de life science richting mij het meest. Na deze bachelor heb ik de master Health Care Management gedaan, en vervolgens ben ik als consultant in de zorg gestart. In deze rol heb ik een aantal opdrachten bij het Deventer Ziekenhuis uitgevoerd, waar het mij zo beviel dat ik bij het ziekenhuis in dienst ben gegaan als afdelingsmanager van het Centrum voor Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Na dit een aantal jaar met veel plezier te hebben gedaan kwam Luckt op mijn pad toen zij net een nieuwe locatie in Utrecht hadden geopend. De ambitie van Luckt, het gemotiveerde team en de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van het bedrijf in mijn thuisstad spraken mij zodanig aan dat ik ben gestart als consultant bij Luckt!

In mijn eerste rol als consultant heb ik meegewerkt aan de implementatie van een nieuw PACS en HiX in een ziekenhuis. Daarnaast hebben we gedurende mijn tijd als manager een grootschalige verbouwing/herinrichting van de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde uitgevoerd waarbij alle grote modaliteiten werden vervangen en meerdere werkprocessen opnieuw werden ingericht. Als manager gaf ik ook dagelijks direct en indirect leiding aan een team van +/- 70 FTE en was ik verantwoordelijk voor het beheren, bewaken en sturing geven aan productie, exploitatie en budget. Ik heb dus een wat bredere ervaring, maar bij Luckt ben ik nu vooral bezig met projecten die gericht zijn op digitalisering in de zorg. Dit is ook wat ik het liefst doe, en ik ben van mening dat digitale oplossingen een grote en belangrijke rol zullen spelen in het aanpakken van de grote uitdagingen waar de zorgsector nu en in de toekomst voor zal komen te staan.

Een weetje over jezelf?
Naast mijn werk bij Luckt geef ik groepslessen en spinninglessen bij een sportschool in Utrecht waar ik al sinds het begin van mijn studie met veel plezier werk. Ik word er enorm blij van dat ik iedereen elke keer weer door een uitdagende training heen weet te krijgen en ze kan motiveren om net iets meer te doen dan ze zelf dachten te kunnen. Bovendien is het heel tof om te weten dat mensen speciaal voor jou naar een les komen en afgemat maar tevreden weer vertrekken!