Close

Fenna

Team

“Alle geweldige dingen die ooit in deze wereld zijn gebeurd, gebeurden eerst in iemands verbeelding”

  • f.dam@luckt.nl

Fenna Dam

Ik heb een achtergrond in Industrial Design en Human-Technology Interaction, waarin de gebruiker centraal staat. Door de combinatie van deze studies heb ik geleerd design-thinking methodieken en psychologische kennis toe passen op complexe maatschappelijke problemen die onder andere ontstaan door een snel veranderende technologische wereld. Tijdens mijn studie werkte ik als Student Assistent bij een vak waarin groepjes werkten aan design opdrachten voor de gezondheidszorg. Ik vond het erg leuk om feedback te geven op de studenten, maar nog liever had ik de opdrachten zelf ook gedaan. Na mijn afstuderen vond ik bij Luckt de plek die erg goed bij deze wens paste!

Bij Luckt pas ik mijn kennis van design en psychologie toe om op creatieve wijze in de zorg te innoveren. Het liefst bedenk ik oplossingen die vanuit werkwijzes komen die buiten de gebruikelijke denkkaders vallen. Ik krijg energie van het werken aan complexe sociale design-vraagstukken omdat ik daar mijn leergierigheid en doorzettingsvermogen goed in kwijt kan. Daarnaast stel ik de gebruiker centraal en heb ik graag nauw contact met de gebruiker. Ik vind het belangrijk om verbonden te zijn met de doelgroep om hun behoeften en wensen te begrijpen en te kunnen vervullen.

 

Een weetje over jezelf?
Vroeger toen ik klein was wilde ik circusartiest worden. Uiteindelijk heb ik toch niet gekozen om hiervan mijn beroep te maken, maar het is wel mijn hobby. Mijn expertise ligt in aerial silks (de doeken in het circus waarin je omhoogklimt en weer naar beneden rolt). Daarnaast kan ik ook jongleren, eenwieleren, trucjes in de trapeze en acrobatieken.