Close

Iris

Team

When life gives you waves, learn how to surf it

Iris Klein

In 2017 ben ik afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige. Vanuit mijn afstudeerstage ben ik gestart als verpleegkundige op de afdeling Verloskunde van een ziekenhuis, waarvoor ik ook de specialisatie tot obstetrie-verpleegkundige heb afgerond. Een aantal jaren heb ik met heel veel plezier als verpleegkundige gewerkt met ouders en hun pasgeboren baby’s. Toch bleef ik zoekende naar neventaken met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren. Nadat ik vanuit de operationele afdeling heb bijgedragen aan verschillende veranderprocessen, wilde ik deze interesse verder uitdiepen en heb ik de Master Gezondheidsinnovatie gevolgd. Deze opleiding heeft mijn enthousiasme voor verbeterprocessen alleen maar versterkt. Bij Luckt komt voor mij alles bij elkaar; samen en met positieve energie, stapje voor stapje, de kwaliteit van zorg bij diverse zorgorganisaties verbeteren.

Dankzij mijn verpleegkundige achtergrond heb ik dagelijks de directe effecten ervaren van alle maatschappelijke ontwikkelingen op de zorg, waardoor ik extra gemotiveerd ben om aan de slag te gaan met alle uitdagingen die voor ons liggen om kwalitatieve, toekomstbestendige zorg te realiseren. Ik ga deze uitdagingen graag gestructureerd aan, waarbij ik nieuwsgierig ben naar kansen en energie krijg van het verbinden van diverse partijen.

Een weetje over jezelf?
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit; ik ben gek op reizen en heb al verschillende continenten mogen ontdekken. Als ik niet aan het reizen ben, zoek ik het avontuur op door erop uit te gaan met de racefiets of mountainbike, te snowboarden of te golfsurfen – heerlijk om in de buitenlucht mijn hoofd leeg te maken