Close

Janita

Team

Grote dromen waarmaken begint met kleine stapjes in de goede richting

Janita Bolhuis

Ik heb een achtergrond in Industrial Design en heb zowel mijn bachelor als mijn master hierin afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens mijn studie sprak de combinatie van ontwerp en zorg mij altijd aan. Met een familie die ook werkzaam was binnen dit vakgebied, zag ik veel mogelijkheden om de zorg te verbeteren. Ik heb projecten gedaan over eenzaamheid onder jongeren, zelfregie bij autisme en genderongelijkheid binnenshuis. Dit zijn grote en complexe vraagstukken die vragen om een goede visie, creatieve processen en concrete oplossingen. Naast het bedenken van een duidelijke visie, ben ik ook in staat om deze visie om te zetten in een passend en concreet concept.

Eind 2023 kwam ik in contact met Luckt en merkte ik een overeenkomst in deze aanpakkersmentaliteit binnen de zorg. Ik geloof dat de zorg behoefte heeft aan grote ambities die strategisch uitgewerkt worden, maar ook aan het concreet maken van deze strategische plannen.

Zelf ben ik een aanpakker en goed in het begeleiden van projecten. Met mijn achtergrond in design en als visueel denker, ben ik goed in het maken van een plan over hoe we de zorg stapje voor stapje een stukje beter kunnen maken door het implementeren van nieuwe innovaties en structuren. Ik hoop door mijn werkwijze via Luckt een positieve impact te kunnen maken in het zorgveld.

Een weetje over jezelf?
Ik ben een chaoot als het op hobby’s aankomt, want ik hou ervan me constant in een nieuw avontuur te storten. Momenteel ben ik bezig om mijn salsa technieken te verbeteren, ben ik studiofotografie weer aan het oppakken en maak ik af en toe een linoleumsnede kunstwerk. Er staan nog veel nieuwe hobby’s op de planning!