Close

John

Team

“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”

  • j.komen@luckt.nl

John Komen

Mijn achtergrond is innovatiewetenschappen, waar de succesvolle ontwikkeling en toepassing van innovaties centraal staan. Met andere woorden, het slaan van een brug tussen wat technologisch mogelijk en wat maatschappelijk haalbaar is op het gebied van duurzame energie, transport en life sciences. Tijdens mijn master heb ik dit in de praktijk gebracht bij Cocon Innovatie. Tijdens een werkoverleg kwam ik in contact met Luckt en dit bleek voor mij een mooie match te zijn!

De projecten waar ik nu betrokken bij ben laten zich omschrijven als projecten waarbij verschillende partijen een gezamenlijk doel voor ogen hebben dat niet zomaar wordt gehaald. Als werkwijze in deze projecten wordt vaak ontwerpend denken gebruikt. Een werkwijze die ik door samenwerking met de Luckt ontwerpers mij steeds meer eigen maak. Ik kan goed kansen en personen aan elkaar verbinden, enthousiasme en positiviteit overbrengen en gestructureerd creatief zijn.

 

Een weetje over jezelf?
Japan is mijn heimwee land. De natuur, cultuur en architectuur spreken mij aan. Veel van de cultuur is absoluut niet geschikt voor een innovatieve, werkbare samenleving. Toch zouden bepaalde elementen een mooie toevoeging zijn aan de Nederlandse manier van doen!