Close

Joost

Team

Alles is in beweging en wij laten je meebewegen

Joost van Bruijnsvoort

Na mijn studie Bedrijfsinformatietechnologie aan de Universiteit Twente heb ik 10 jaar bij een adviesbureau gewerkt als consultant en projectleider. Hierbij hield ik me bezig met het digitaliseren van processen. De branches waarin we opereerden waren retail, productiebedrijven en uitgeverijen.

In 2010 ben ik gestart als projectmanager in de zorg. Ik heb voornamelijk projecten gedaan rondom optimalisatie van IT-processen, het opzetten van gegevensuitwisseling (o.a. ViPP) en het bouwen van een data-infrastructuur. Daarnaast ben ik manager geweest van twee IT-afdelingen bij de IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis (totaal 30 FTE).

De rode draad in mijn opdrachten is het operationaliseren van strategie. Dit is ook de reden waarom ik voor Luckt heb gekozen. Oog voor mensen, organisatie, processen en systemen. Vanuit een analyse van een bestaande situatie werken naar de gewenste situatie. En daarbij ervoor zorgen dat het project pas als afgerond wordt beschouwd wanneer het projectresultaat probleemloos kan worden overgenomen door de organisatie zelf.

Een weetje over jezelf?
Tijdens mijn eerste baan heb ik een sabbatical van een jaar genomen om te wonen en te werken in Barcelona. Naast werken heb ik Spaans geleerd en natuurlijk ook van de stad genoten en vakantie gevierd.