Close

Joyce

Team

“Zonder een zorgvuldige en planmatige uitvoering zullen strategische doelen niet worden bereikt.”

  • j.delaat@luckt.nl

Joyce de Laat

Na het behalen van mijn bachelor Technische Innovatiewetenschappen en master Human-Technology Interaction aan de TU/e ben ik direct na mijn afstuderen als eerste medewerker in dienst gekomen bij Luckt. Gestart als project assistent t.b.v. regionale en Europese samenwerkingsinitiatieven en subsidietrajecten op het snijvlak van zorg en technologie, ben ik doorgegroeid naar senior programma- en projectleider t.b.v. projecten en pilot implementaties op het gebied van innovatieve zorg en tevens partner van Luckt.

Ik houd ervan om structuur aan te brengen in chaos en het onderhouden van (laagdrempelig) contact met betrokken stakeholders op verschillende niveaus. Ik ben betrokken en verantwoordelijk en voel me daarmee als externe projectleider vaak al snel onderdeel van de betreffende klantorganisatie en team waarbinnen ik werk. Gemene deler in projecten waar ik recentelijk bij betrokken ben geweest, is dat het vaak gaat om complexe samenwerkingstrajecten met daarbinnen een speelveld aan actoren met verschillende belangen welke willen toewerken naar een gezamenlijk doel.

 

Een weetje over jezelf?
Omdat werken ook leuk mag zijn, ben ik, mede door jarenlange ervaring binnen activiteitencommissies gedurende mijn studentenperiode, binnen Luckt verantwoordelijk voor Get.Lucky; onze “personeelsvereniging” waarin oog is voor lief en leed van collega’s, tijd voor ontspanning en (persoonlijke) ontwikkeling wordt georganiseerd, maar ook de jaarlijkse BBQ en kerstdiner terugkerende evenementen zijn.