Close

Jean-Pierre

Team

“Hoe moeilijker de klim, des te beter het uitzicht”

Jean-Pierre Dullens

Na mijn bachelor Bedrijfskunde heb ik mij verdiept in organisatieontwerp, procesverbetering en implementatie in de master Organisational Design & Development. Tijdens deze master heb ik mijn thesis geschreven in opdracht van het Radboud UMC om de herstructureerde zorgpaden te evalueren. Ik heb hiervoor een criterialijst opgesteld aan de hand van bedrijfskundige theorieën toegespitst op zorgpadliteratuur. Met de bevindingen heb ik waardevol advies kunnen brengen waar de zorgpadleiders mee aan de slag konden.

Na het afronden van mijn master was ik nog niet klaar met de zorgsector. Binnen de zorgsector kan ik met mijn achtergrond waarde toevoegen op gebied van procesverbetering, verandermanagement, de manier van innovatie implementeren en communicatie. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de zorg door op een slimme manier om te gaan met de vergrijzing van de bevolking en het zorgtekort. Nadat ik met Luckt in aanraking ben gekomen, was ik direct enthousiast over de cultuur, aanpak en manier van werken van de organisatie.

 

Een weetje over jezelf?
Ook in mijn vrije tijd zoek ik graag het onbekende op. Zo ga ik graag hiken door verschillende gebieden, zoek ik steeds weer naar inspiratie voor nieuwe gerechten in de keuken, staat wekelijks mijn ‘Discover weekly’ aan om nieuwe muziek en muziekstijlen te ontdekken en ga ik de uitdaging aan in avontuurlijke sporten zoals snowboarden en boulderen.