Close

Julia

Team

“De zorg innoveren lukt ons samen, door elkaar te inspireren en ideeën te concretiseren.

  • j.vanhoof@luckt.nl

Julia van Hoof

Ik ben arts met een brede interesse voor innovatie in de zorg. Na een uitdagende en bijzondere studie Geneeskunde heb ik mijn medische kennis en ervaring uitgebreid door te werken als arts op de Spoedeisende Hulp en later ook op de Intensive Care. Daar werd ik geconfronteerd met grote uitdagingen, die niet enkel mijzelf aangingen. De vergrijzende populatie, multimorbiditeit, wachttijden en de uitdagingen van de gefragmenteerde zorg vragen om een duidelijke toekomstvisie, digitaliseringsmogelijkheden en samenwerking tussen partijen in zowel zorg als welzijn. Mijn handen jeukten om daarmee aan de slag te gaan en niet enkel zorg te leveren voor één patiënt maar voor een gehele populatie.


Bij Luckt probeer ik dan ook mijn ervaringen van de werkvloer en mijn zicht op de complexiteit van zorgvragen en processen in te zetten om innovaties passend uit te voeren. Ik ben hierbij in staat om met een helikopterview naar processen te kijken, te prioriteren, te structureren en ideeën te concretiseren. Mijn kracht als ‘mensen-mens’ zit hem tevens in goed luisteren en mensen verbinden.

 

Een weetje over jezelf?
Mijn blik verruimen? Dat doe ik niet alleen graag binnen de facetten van de zorg maar ook op het gebied van sport of cultuur. Ik houd van reizen en ben altijd in voor sportieve uitdagingen!