Close

Lies

Team

Laten we samen werken aan de innovaties die problemen écht oplossen

Lies Quataert

Ik heb een bachelor Klinische Technologie en een master Biomedical Engineering met een specialisatie in medische instrumenten en hulpmiddelen, aan de TU Delft. Na mijn studie was ik op zoek naar een baan waarin ik me bezig kon houden met zorginnovaties op zowel fysiek als procesgebied. Bij Luckt kan ik me goed vinden in het brede portfolio aan opdrachten en de focus op de implementatie van zorginnovaties.

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over het ontwerpen en ontwikkelen van medische hulpmiddelen. Bij de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen wordt vaak het zorgproces eromheen vergeten, terwijl juist dit de sleutel tot een succesvolle implementatie kan zijn. Daarnaast vroeg ik me vaak af of elke innovatie daadwerkelijk een meerwaarde zou bieden voor zorgverleners, en hoe dit uiteindelijk op een duurzame manier kon worden geïmplementeerd.

Bij Luckt ga ik verschillende soorten opdrachten verkennen binnen diverse aspecten van ons zorgsysteem. Door te leren hoe verschillende sectoren een probleem benaderen, hoop ik deze kennis en ervaring te kunnen toepassen in andere opdrachten.

Een weetje over jezelf?
Mijn grootste hobby is eigenlijk het verzamelen van hobby’s. Van het uitproberen van nieuwe sporten tot allerlei recepten in de keuken, tot het verzamelen van platen, planten en boeken. Soms ook afgewisseld met een creatief project, ik sta altijd wel open voor wat nieuws. Suggesties zijn dan ook altijd welkom.