Close

Marco

Team

 
“Het leven is een stuk makkelijker als je er positief in staat en je af en toe ongevraagd iets goeds voor een ander doet. ”

  • m.suppers@luckt.nl

Marco Suppers

 

Bijna mijn hele carrière heb ik in sales- en marketingmanagement posities in de medische- en farmaceutische industrie gewerkt. Ik heb dat afgewisseld met zelfstandig ondernemerschap. Vanuit één van mijn laatste projecten (zorg op afstand) is de match met Luckt ontstaan. Bij Luckt wil ik de ervaring die ik opgedaan heb bij zowel grote beursgenoteerde ondernemingen als bij kleine ondernemingen inzetten en samen met het team mooie projecten neerzetten.

Waar ik erg enthousiast van word is innoveren, ondernemen en het samenbrengen van mensen. Als ik dat samen kan brengen in één project of dienst ben ik op mijn sterkst. Belangrijk voor mij is dat die producten of diensten een hoge (maatschappelijke) toegevoegde waarde hebben.

 

Een weetje over jezelf?
Als ik een aantal dagen niet gesport heb word ik onrustig. Af en toe moet ik mezelf in het zweet werken. Ik voetbal nog steeds maar dat kan in verband met het rondwarende virus helaas nu niet. Geen nood, ik heb een racefiets en een padel racket gekocht en daar kan ik me prima mee uitleven. Daarnaast ben ik trouwe fan van de man of vrouw die de bourgondische levensstijl heeft uitgevonden. Als het even kan toast ik daar samen met mijn vrienden op.