Close

Marit

Team

“Mijn passie is om de ervaring te verbeteren van mensen die het net even wat moeilijker hebben dan anderen”

  • m.vdkamp@luckt.nl

Marit van de Kamp

Ik heb Industrieel ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft. Tijdens mijn master heb ik een specialisatie gedaan in medisch ontwerpen. Ik was opzoek naar een baan waarin ik mijn passie voor zorginnovatie kon uitten op ontwerp en strategisch gebied. Luckt bleek hierin de ideale combinatie te zijn voor mij.

Bij Luckt werk ik aan veel gevarieerde projecten. Van het op een creatieve manier verbeteren van de jeugdzorg, het schrijven van strategische innovatie plannen en het verbeteren van de ervaring van ouderen in verzorgingstehuizen. Bij Luckt kan ik het allemaal tegelijkertijd doen! Ik ben goed in het onderzoeken en achterhalen van de behoeftes van de doelgroep en in dit overzichtelijk weergeven. Daarnaast kan ik goed het overzicht bewaren en processen vormgeven, zodat we uiteindelijk met alle betrokkenen naar een mooi eindresultaat kunnen toewerken. Ik zie elk project als een nieuwe puzzel en ik ga graag de uitdaging aan om die op te lossen!

 

Een weetje over jezelf?
Na het werk ben ik regelmatig op het strand te vinden om door de golven de scheuren en lekker uit te waaien, ik geef namelijk Catamaran zeilles op zee. Tijdens het lesgeven heb ik geleerd hoe ik mijn kennis zo goed mogelijk, op een praktische manier, kan overdragen. Dit is iets wat ik ook graag toepas in de (ontwerp)trainingen die ik voor Luckt mag geven.