Close

Marjon

Team

“Een gelukkige collega levert betere prestaties en daar doen we het allemaal voor.

Marjon van Blooijs

Voor mijn bachelor Global Project and Change Management op het Windesheim Honours College ben ik vanuit Eindhoven naar Zwolle verhuist. Tijdens de opleiding heb ik meegeholpen aan projecten in de volksgezondheid, toerisme en duurzame kleding industrie.

Na een baan bij de Rabobank ben ik terecht gekomen in de toeristische sector. Ik werd office manager bij een touroperator in Madagaskar. Hier heb ik veel over mijzelf geleerd en ik ben bewust geworden van mijn flexibiliteit en sterke communicatieve vaardigheden. Eenmaal terug in Nederland heb ik een tijdje gewerkt als projectmanager in de zonne-energie. Ik ondersteunde de processen waarin energie coöperaties zonnepanelen o.a. op scholen wilde leggen.  

Met een kleine omweg kwam ik erachter dat een rol als office manager bij mij past. Ik wil graag een ondersteunende rol bieden voor de Luckters en onze werkplek op orde houden. Een fijne werkplek is namelijk de basis voor succesvol werken en hier draag ik graag een steentje aan bij.

 

Een weetje over jezelf?
Naast mijn werk bij Luckt heb ik ook een reisbureau waarin ik op maat gemaakte individuele reizen naar Madagascar aanbied. Dit is fijn te combineren met Luckt omdat ik me bij Luckt omgeef met inspirerende en gedreven mensen en dat geeft me veel energie. Daarnaast dans ik graag en ga ik regelmatig kickboksen met een groepje vrienden.