Close

Mike

Team

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.”

  • m.vanloef@luckt.nl

Mike van Loef

Na het afronden van Innovation Sciences aan de Universiteit Utrecht heb vooral ervaring opgedaan op het gebied van projectmanagement, procesverbeteringen en privacy & security trajecten. Wat mij bij Luckt vooral aanspreekt is hoe we organisaties ondersteunen bij de realisatie van strategische en maatschappelijke ambities.

Binnen Luckt ben ik vooral betrokken bij projecten gericht op de informatisering in de zorg. Hier voer ik projecten uit gericht op compliancy, eHealthoplossingen en gegevensuitwisseling binnen regio’s. Ik haal veel energie uit pragmatisch aan de slag zijn met uitdagende projecten binnen de zorg. Ik werk het liefst in complexe omgevingen met veel verschillende stakeholders en branche specifieke normen, wet- en regelgeving. In projecten waar samenwerken en communicatie om te komen tot borging belangrijk is, kom ik dan ook het beste tot mijn recht.

 

Een weetje over jezelf?
Mijn grote trots is mijn sneakercollectie, met een groeiende verzameling van 60+ paar. Ik heb een grote waardering voor de details van sneakers, en deze focus op details komt ook terug in mijn werkwijze!