Close

Sabine

Team

“Vooruit is niet altijd rechtdoor.”

Sabine Veldhuijzen

Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding HBO-verpleegkundige. Toch kriebelde het om verder te leren. Daarom heb ik tijdens mijn functie als verpleegkundige de Master opleiding Verpleeg- en Vroedkunde gevolgd aan de Universiteit van Antwerpen. Hierbij ben ik opgeleid in vier leerdomeinen: klinische vorming, management en innovatie, wetenschappelijk onderzoek en academische vorming.

Ik heb ervaring mogen opdoen in de thuiszorgtak, startend als verpleegkundige na mijn studie en door mijn master heb ik daar een groei mogen doormaken en mocht ik twee functies bekleden; als beleidsmedewerker kwaliteit en als projectleider (technologische) innovatie.

Zo is mijn link met Luckt ontstaan! In mijn rol als projectleider en beleidsmedewerker heb ik kennis mogen maken met de innovatieve wereld binnen de gezondheidszorg, netwerken mogen opbouwen, vele leveranciers mogen spreken en kwaliteitsprojecten mogen draaien. Dit voornamelijk op het gebied van E-health en zorgtechnologie.

Door mijn verpleegkundige achtergrond en gewerkt te hebben in meerdere settingen heb ik een brede blik op de gezondheidszorg ontwikkeld. Ik bijt me vast aan de uitdagingen die er nu liggen en voel een enorme drive om daar samen met verschillende partijen mee aan de slag te gaan. Ik zag dagelijks wat de vergrijzing en het tekort aan verpleegkundigen doet in het werkveld, omdat ik rechtstreeks met de zorgverleners en leveranciers heb samengewerkt. Ik wil graag met de grotere vraagstukken aan de slag en krachten bundelen in de regio om de verbindingen te leggen en dat is wat Luckt doet!

Een weetje over jezelf?
Ik houd van backpacken en het maken van verre reizen. Ik heb al veel prachtige landen mogen bezoeken zoals: Nieuw-Zeeland, Australiƫ, Vietnam, Thailand, Sri Lanka, Amerika en Mexico.

Daarnaast heb ik altijd gedanst in mijn leven, als sport en hobby! Nog steeds is hip-hop dansen mijn uitlaatklep.