Close

Thijs

Team

“Ieder project leidt tot nieuwe inzichten en connecties, dat vind ik interessant!”

  • t.nooijen@luckt.nl

Thijs Nooijen

Tijdens mijn studies planologie en bestuurskunde aan de Radboud Universiteit lag mijn interesse al bij regionale economische ontwikkeling en city marketing waar ik dan ook in afstudeerde. Na mijn studies ben ik werkzaam geweest als adviseur voor een groot aantal (voornamelijk gemeentelijke) overheden. Ik ben nieuwsgierig aangelegd en erg gefascineerd door raakvlakken tussen verschillende werkvelden. Dat is ook precies wat we bij Luckt graag doen en waar we goed in zijn, waardoor dit een goede match voor mij bleek te zijn.

Binnen het Luckt-team houd ik mij vooral bezig met het onderdeel projectmanagement: van visievorming tot de uitvoering daarvan en het tot stand brengen en faciliteren van samenwerkingsverbanden. Het gaat daarbij vaak om projecten met een ruimtelijke en innovatie component zoals Brainport Smart District en de Health Innovation Campus. Ook hou ik me bezig met het optuigen en initiëren van samenwerkingsverbanden zoals het integrale zorgpad voor patiënten met verward gedrag in de Gelderse Vallei.

 

Een weetje over jezelf?
In mijn vrije tijd ben graag in de natuur te vinden. Hardlopen, mountainbiken en wielrennen zijn geliefde hobby’s van mij.