Close

Samen werken

Samen werken Icoon

Samen op één lijn

Een organisatie werkt op basis van inzet en vertrouwen, samen komt u tot de beste resultaten. Een goede samenwerking binnen de teams in uw organisatie is daarom essentieel.

Het is goed om in een intensieve samenwerking binnen teams regelmatig wensen en behoeftes uit te spreken en deze te evalueren. Dit voorkomt frictie en alleen zo kan een team optimaal functioneren.

Om dit zo efficiënt en goed mogelijk te doen, bieden wij de training ‘samen werken’ aan. Wij organiseren de training in twee delen waarbij wordt gefocust op het samen, creatief werken aan verbeteringen voor de alledaagse obstakels waar medewerkers mee te maken krijgen.

Met behulp van concrete handvatten, tools en ontwerpend denken, krijgen medewerkers inzicht in elkaar en in uw organisatie. Het geleerde zal direct worden toegepast op de werkvloer en zal door de praktijkgerichte aanpak ook na de training blijvend worden toegepast door medewerkers.

Onze training zorgt voor een betere samenwerking en daarmee een efficiënter team!

Een gemotiveerd team, en succesvolle organisatie

Onderwerken Samen werken

De training

De training zal bestaan uit twee delen met een tussenperiode van elkaar. Op die manier kunnen de resultaten van het eerste deel direct worden toegepast in de praktijk en geëvalueerd worden in het tweede deel. Uiteraard is een aangepaste training op maat mogelijk.

Deel 1

In dit eerste deel van de training wordt er gefocFust op het leren kennen en begrijpen van elkaar. Hierbij wordt er een empathie map ingevuld en nemen de medewerkers elkaar mee op een Freis door hun dag. Op deze manier komen de leefwereld, prioriteiten en obstakels van alle medewerkers aan het licht en kunnen open worden besproken.

Deel 2

Naar aanleiding van het eerste deel, wordt er in dit deel gefocust op samen werksituaties verbeteren. Er wordt gekeken naar welke verbeteringen er te behalen zijn op de obstakels uit het eerste deel. Samen gaan de medewerkers op een creatieve manier aan de slag om deze verbeteringen werkelijkheid te maken.

Contact

Meer weten over wat deze training voor jou kan betekenen of ga je graag de uitdaging aan met je team? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je over de mogelijkheden! Mail ons op:

het@luckt.nl