Close

Stakeholder analyse

Stakeholder analyse Icoon

Sterker inzicht in uw netwerk

Voor uw organisatie is het van belang een goed inzicht in uw netwerk te hebben. Zo weet u met wie u samenwerkt en wat dit betekent voor uw bedrijfsvoering. Innovatie in deze tijd bestaat nooit uit een enkelvoudige dienst of product, maar altijd uit een verzameling van producten, diensten, partijen en leveranciers.

Om dit te realiseren is inzicht in uw ecosysteem van belang. Door  samenwerkingen kan er beter en sneller op de wensen en behoeftes van de cliënt worden ingespeeld.

In deze training komt u achter de kracht van uw netwerk en ontdekt u welke partijen er mogelijk nog ontbreken. We geven u tools in handen om inzicht in de wensen, behoeftes en kansen van uw netwerk te verkrijgen die u later zelf kunt toepassen in uw stakeholders netwerk.

Wij verzorgen een interactieve training op basis van verschillende methodes, waaronder Base/X, om uw netwerk te  ontwikkelen en te versterken.

Want samen sta je altijd sterker.

Inzicht in uw stakeholders, om samen te vernieuwen

Onderwerpen Stakeholders

De training

De training zal bestaan uit twee delen met een tussenperiode van elkaar. Op die manier kunnen de resultaten van het eerste deel direct worden toegepast in de praktijk en geëvalueerd worden in het tweede deel. Uiteraard is een aangepaste training op maat ook mogelijk. Na de training zullen wij een rapportage opleveren met de opgedane inzichten.

Deel 1

In het eerste deel van de training zullen de betrokken partijen in kaart worden gebracht door middel van een stakeholder analyse. Er wordt gekeken naar hoe er momenteel wordt samengewerkt met de partijen en er wordt gedefinieerd wie de gezamenlijke eindgebruiker is.

Deel 2

In dit tweede deel wordt er inzichtelijk gemaakt wat ieders bijdrage is aan de gezamenlijke waarde in het netwerk door middel van het invullen van een radar. Ook wordt er gebrainstormd over hoe het netwerk toekomstbestendig gemaakt kan worden en waar de mogelijke gaps zitten in het huidige netwerk.

Contact

Meer weten over wat deze training voor jou kan betekenen of ga je graag de uitdaging aan met je team? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je over de mogelijkheden! Mail ons op:

het@luckt.nl