Close

Storytelling

Storytelling icoon

Een duidelijk verhaal

Het hebben van een goed idee is een goed begin. De manier van overbrengen is vervolgens cruciaal om het idee te laten slagen. Het vertellen van een duidelijk verhaal is van belang bij presentaties en op social media, maar ook in dagelijkse activiteiten.

Hoe klein een idee ook is, het is belangrijk om het te kunnen delen en dus goed te communiceren zodat het niet verloren gaat of het doel mist. Nadenken over vragen als; ‘hoe komt het verhaal het beste over?‘ en ‘hoe wordt het belang van het idee goed duidelijk?’ zijn essentieel.

Dit is niet altijd eenvoudig, daarom denken wij graag mee! In een interactieve training maakt u kennis met storytelling; een methode om uw verhaal goed over te kunnen brengen. Wij helpen uw team op weg met de theorie achter deze methode, concrete tools en praktijkopdrachten.

Wij trainen uw team om ideeën helder over te brengen en om een presentatie of pitch op verbluffende wijze te geven.

Helder communiceren, een professionele uitstraling

Onderwerpen Storytelling

De training

De training zal bestaan uit twee delen met een tussenperiode van elkaar. Op die manier kunnen de resultaten van het eerste deel direct worden toegepast in de praktijk en geëvalueerd worden in het tweede deel. Uiteraard is een aangepaste training op maat ook mogelijk.

Deel 1

Tijdens dit eerste deel maken medewerkers kennis met de theorie van storytelling. Zij passen dit onder begeleiding interactief toe door te oefenen met elkaar. Vervolgens krijgen zij de opdracht mee om dit de volgende dagen in de praktijk toe te passen.

Deel 2

In dit deel zullen de medewerkers hun ervaringen met de opdracht uit de praktijk delen. Ook zullen zij een presentatie geven over een onderwerp/idee dat hun aanspreekt waarbij ze de opgedane theorie en praktijkervaring van storytelling kunnen toepassen. Hierop zal feedback gegeven worden.

Contact

Meer weten over wat deze training voor jou kan betekenen of ga je graag de uitdaging aan met je team? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je over de mogelijkheden! Mail ons op:

het@luckt.nl