Close

Consultant Informatiemanagement Zorg

Werken bij Luckt

Consultant Informatiemanagement

Kom werken als

Consultant Informatiemanagement!

Wil jij werken in een hard groeiende organisatie met een gedreven team van medewerkers? Ben jij op zoek naar een professionele werkplek waar het gewaardeerd wordt als je elkaar uitdaagt? Met collegialiteit en veel eigen verantwoordelijkheid? Dan pas je bij ons!

 

“Het verschil willen maken”,
dat is onze stijl

Wij zijn Luckt en zijn een hard groeiend bedrijf dat organisaties ondersteunt bij de realisatie van strategische en maatschappelijke ambities. Wij vertalen beleid in concrete initiatieven en projecten. We bieden hiertoe een duurzaam partnerschap aan. Onze enthousiaste medewerkers hebben ervaring in verschillende sectoren. Zij gaan samen én met onze klanten voor zichtbare resultaten met als opbrengst; meetbare impact.
 
Elke keer opnieuw blijven nadenken wat in elke situatie het slimste is. Wat een klant zelf kan, niet overnemen. Wat ze nog niet kan, leren wij haar graag. Zo zorgen we ervoor dat alle wensen worden vertegenwoordigd en blijft het project voor de klant als “eigen” voelen. Zo blijft het project geborgd en klaar voor de toekomst.

Onze projecten en opdrachtgevers

Luckt is een innovatief adviesbureau met een focus op Zorg & Welzijn. Wij begeleiden en ondersteunen multidisciplinaire projecten binnen deze sectoren. Hierin werken we nauw samen met voornamelijk lokale, regionale en landelijke overheid, en zorg- en welzijnsorganisaties. De opdrachten variëren van het begeleiden van innovatieve samenwerkingsverbanden tot aan het volledige programmamanagement op het gebied van diverse digitaliseringsvraagstukken. Voorbeelden zijn implementatie-advies bij RSO’s, projectmanagement bij een UMC / Ziekenhuis en ondersteuning bij landelijke informatiseringsprogramma’s.

Zie www.luckt.nl/projecten voor een aantal voorbeelden van onze opdrachten die we doen en hebben gedaan.

Wie zoekt Luckt?

Wij zijn momenteel met een team van 19 collega’s. Om het groeiende aantal opdrachtgevers kwalitatief te kunnen blijven ondersteunen, zijn we op zoek naar Consultants Informatiemanagement om, samen met ons, klanten naar de volgende fase te brengen.

Vanuit bestaande opdrachten liggen er veel kansen om op te pakken maar we verwachten vanuit jouw expertise ook ondernemerschap, zelfsturing, eigen initiatief, creativiteit en zeker ook flexibiliteit.

Heb je ervaring met het (bege-)leiden van projecten, innoveren, het enthousiasmeren van mensen en het concreet maken van ideeën? Ben je ambitieus en wil je écht impact en het verschil maken? Dan zoeken we jou!

Als Senior Consultant is het mogelijk om ook de rol van programmamanager of -directeur in te vullen bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van jouw behoefte en competenties uiteraard.

De functie

Concreet betekent je functie dat je dagelijks bezig bent met het zelfstandig initiëren en verzorgen van:

 • Programmamanagement / Projectleiding /Procesbegeleiding bij innovatieve ICT- projecten
 • Advies digitale strategieontwikkeling en implementatie
 • Informatie-analyses
 • Netwerker en kwartiermaker
 • Trainingen/workshops
 • Begeleiden van verandertrajecten
 • Nieuwe Business Plannen ontwikkelen
 • Onderzoek en analyses
 • Bijeenkomsten en sessies

en vooral veel aanjagen en motiveren van betrokken experts om daadwerkelijk resultaat te behalen.

Wat biedt Luckt?

Je krijgt bij ons veel eigen verantwoordelijkheid in uitdagende opdrachten bij klanten, waarbij je bovendien op strategisch niveau wordt uitgedaagd. Je maakt deel uit van het Luckt team, waarin wij gezamenlijk werken aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. Tevens vragen wij jou bij te dragen en mee te denken aan de verdere groei van Luckt. We zijn uiteraard flexibel in uren- en vakantie-indeling en bieden je een marktconform salaris. Om bij te blijven met alle innovaties en vernieuwingen krijg je ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Verder is er aandacht voor coaching en persoonlijke ambitie. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid met regelmatig teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

En last but not least; ons kantoor in Eindhoven én per 1 maart ons nieuw geopende kantoor in Utrecht, zitten beiden op een ontzettend gave locaties. Eindhoven in Microlab op Strijp-S en Utrecht in de Jaarbeurs Innovation Mile naast het centraal station.

Wat Luckt jou?

 • Jij hebt coachend vermogen en zet mensen op een persoonlijke manier aan tot samenwerken en verbinden. 
 • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding, zoals gezondheidswetenschappen, klinische informatica, informatiemanagement, bestuurskunde en/of bedrijfskunde. 
 • Jij bent pragmatisch en hebt een bewezen trackrecord in de zorg meteen scherp beeld op de toekomst van de zorg.
 • Jij hebt kennis van en ervaring met het zorgproces, de diverse disciplines en (soorten) informatiesystemen in ziekenhuizen of soortgelijke omgevingen.
 • Jij hebt affiniteit met ICT en digitaliseringsvraagstukken.
 • Jij hebt meer dan 3 jaar ervaring als Informatieadviseur en/of Projectleider Informatiemanagement.
 • Jij brengt een breed netwerk mee en weet dit commercieel in te zetten.
 • Jij hebt ervaring met de Prince II of Agile methodiek evenals kennis van en ervaring met onderzoeksmethoden en analysetechnieken.
 • Jij hebt een krachtige en positieve persoonlijkheid met overtuigingskracht en bent een gesprekspartner op zowel directie- als medewerkersniveau. 
 • Jij bent professioneel, resultaatgericht en in staat je eigen werk te plannen en organiseren;

Dan pas jij prima bij Luckt!

Luckter worden?

Stuur dan je CV en motivatie naar werken@luckt.nl