Close

Consultant Informatiemanagement Zorg

Werken bij Luckt

Consultant Informatiemanagement

Kom werken als

Consultant Informatiemanagement!

Wil jij werken in een snelgroeiende organisatie met een gedreven team van medewerkers? Ben jij op zoek naar een professionele werkplek waar het gewaardeerd wordt als je elkaar uitdaagt? Met collegialiteit en veel eigen verantwoordelijkheid? Dan pas je bij ons! 

 

 

Zonder implementatie, blijf je dagdromen

Luckt is een snelgroeiend innovatief adviesbureau met een focus op zorg en welzijn. Wij begeleiden en ondersteunen organisaties bij het realiseren van strategische en maatschappelijke ambities. Hierin werken we nauw samen met voornamelijk lokale, regionale en landelijke overheid en met zorg- en welzijnsorganisaties.  

Wij zijn de partner die vanuit de inhoud elk project met beiden handen aanpakt. Dit doen we vanuit onze expertise op het gebied van strategie en complexe samenwerkingen, informatiemanagement en innovatie ondersteund door Design-thinking methodieken. Onze enthousiaste medewerkers gaan samen én met onze klanten voor zichtbare resultaten met als opbrengst: meetbare impact. 

Onze projecten en opdrachtgevers

De opdrachten variëren van het begeleiden van innovatieve samenwerkingsverbanden tot aan het volledige programmamanagement op het gebied van digitaliseringsvraagstukken. Voorbeelden zijn implementatieadvies bij regionale samenwerkingsorganisaties, projectmanagement bij een ziekenhuis en ondersteuning bij landelijke informatiseringsprogramma’s. 

Als consultant informatiemanagement is het mogelijk om ook de rol van programmamanager of -directeur in te vullen bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van jouw behoefte en competenties uiteraard. 

Zie www.luckt.nl/projecten voor een aantal voorbeelden van onze opdrachten die we doen en hebben gedaan.

Wie zoekt Luckt?

Wij zijn een hecht team van zo’n dertig collega’s. Om het groeiende aantal opdrachtgevers te kunnen blijven ondersteunen, zijn we voor rayon Eindhoven op zoek naar een consultant informatiemanagement om, samen met ons, klanten naar de volgende fase te brengen. Vanuit bestaande opdrachten liggen er veel kansen om op te pakken maar we verwachten vanuit jouw expertise ook ondernemerschap, zelfsturing, eigen initiatief, creativiteit en zeker ook flexibiliteit. Heb je ervaring met het (bege-)leiden van projecten, innoveren, het enthousiasmeren van mensen en het concreet maken van ideeën? Ben je ambitieus en wil je écht impact en het verschil maken? Dan zoeken we jou!

De functie

Concreet betekent je functie dat je dagelijks bezig bent met het zelfstandig initiëren en verzorgen van:

 • Programmamanagement, projectleiding, procesbegeleiding bij innovatieve ICT-projecten.
 • Digitale strategieontwikkeling en implementatie.
 • Informatieanalyses.
 • Mensen verbinden, netwerker en kwartiermaker.
 • Geven van trainingen en workshops.
 • Begeleiden van verandertrajecten.
 • Nieuwe businessplannen ontwikkelen.

Daarbij ben je vooral bezig met het aanjagen en motiveren van betrokken experts om daadwerkelijk resultaat te behalen.

Wat biedt Luckt?

Als Great Place To Work gecertificeerde organisatie krijg je bij Luckt veel eigen verantwoordelijkheid in uitdagende opdrachten bij klanten, waarbij je bovendien op strategisch en tactisch niveau wordt uitgedaagd. Je maakt deel uit van het Luckt-team, waarin wij gezamenlijk werken aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. Ook denk je mee over en draag je bij aan de verdere groei van Luckt. We zijn uiteraard flexibel in uren- en vakantie-indeling en bieden je een marktconform salaris. Om bij te blijven met alle innovaties en vernieuwingen krijg je ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Verder is er aandacht voor coaching en persoonlijke ambitie. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid met regelmatig teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.  

En last but not least; ons kantoor in Eindhoven én Utrecht, zitten beiden op een ontzettend gave locaties. Eindhoven in Microlab op Strijp-S en Utrecht in de Jaarbeurs Innovation Mile naast het Centraal station.  

Wat Luckt jou?

 • Jij hebt coachend vermogen en zet mensen op een persoonlijke manier aan tot samenwerken en verbinden.  
 • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding, zoals gezondheidswetenschappen, klinische informatica, informatiemanagement, bestuurskunde en/of bedrijfskunde.  
 • Jij bent pragmatisch en hebt een bewezen trackrecord in de zorg met een scherp beeld op de toekomst van de zorg. 
 • Jij hebt kennis van en ervaring met het zorgproces, de diverse disciplines en (soorten) informatiesystemen in ziekenhuizen of soortgelijke omgevingen. 
 • Jij hebt affiniteit met ICT en digitaliseringsvraagstukken. 
 • Jij hebt meer dan 3 jaar ervaring als informatieadviseur en/of projectleider informatiemanagement. 
 • Jij brengt een breed netwerk mee en weet dit commercieel in te zetten. 
 • Jij hebt ervaring met de Prince II of Agile methodiek evenals kennis van en ervaring met onderzoeksmethoden en analysetechnieken. 
 • Jij hebt een krachtige en positieve persoonlijkheid met overtuigingskracht en bent een gesprekspartner op zowel directie- als medewerkersniveau.  
 • Jij bent professioneel, resultaatgericht en in staat je eigen werk te plannen en organiseren; 

Beschik je daarnaast over het Luckt DNA? Dan pas jij prima bij Luckt!

Luckter worden?

Stuur dan je CV en motivatie naar werken@luckt.nl