Close

Consultant Zorg & Welzijn

Werken bij Luckt

Consultant Zorg & Welzijn

Kom werken als

Consultant Zorg & Welzijn

Wil jij werken in een snelgroeiende organisatie met een gedreven team van medewerkers? Ben jij op zoek naar een professionele werkplek waar het gewaardeerd wordt als je elkaar uitdaagt? Met collegialiteit en veel eigen verantwoordelijkheid? Dan pas je bij ons! 

 

Zonder implementatie, blijf je dagdromen

Onze projecten en opdrachtgevers

Luckt is een innovatief adviesbureau met een focus op Zorg & Welzijn. Wij begeleiden en ondersteunen multidisciplinaire projecten binnen deze sectoren. Hierin werken we nauw samen met voornamelijk lokale, regionale en landelijke overheid, en zorg- en welzijnsorganisaties. De opdrachten variëren van het begeleiden van innovatieve samenwerkingsverbanden tot aan het volledige programmamanagement op het gebied van diverse digitaliseringsvraagstukken.

Zie www.luckt.nl/projecten voor een aantal voorbeelden van onze opdrachten die we doen en hebben gedaan.

Wie zoekt Luckt?

Wij zijn een hecht team van zo’n dertig collega’s. Om het groeiende aantal opdrachtgevers te kunnen blijven ondersteunen, zijn we voor ons Rayon in Utrecht op zoek naar een Consultant Zorg & Welzijn om, samen met ons, organisaties naar de volgende fase te brengen. Vanuit bestaande opdrachten liggen er veel kansen om op te pakken maar we verwachten vanuit jouw expertise ook ondernemerschap, zelfsturing, eigen initiatief, creativiteit en zeker ook flexibiliteit. Heb je ervaring met het (bege-)leiden van projecten, innoveren, het enthousiasmeren van mensen en het concreet maken van ideeën? Ben je ambitieus en wil je écht impact en het verschil maken? Dan zoeken we jou!

De functie

Als Consultant bij Luckt help jij, met jouw innovatieve denkwijze, onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen en toepassen van sociale en technologische innovaties in zorg en welzijn. Hierbij speelt een verandering in kijk- en denkwijze en het betrekken van de medewerkers in dit proces een grote rol. Je helpt de klanten hun mogelijkheden optimaal te benutten om zowel innovatief als strategisch klaar te zijn voor de toekomst. Zo kun je echt wat betekenen in het verbeteren van de zorg.  

Bij Luckt werk je als Consultant aan opdrachten die goed bij jouw expertise en ambitie passen, zodat jij het beste tot je recht komt. Deze opdrachten voer je de ene keer zelfstandig en de ander keer in een team uit. 

Enkele van onze innovatieve, geLuckte projecten, die we voor onze klanten in de domeinen zorg en welzijn uitvoeren: 

 • Ontwerpen en implementeren van ‘warme technologie’ voor mensen met dementie op gesloten afdelingen. 
 • Het ontwerpen en implementeren van innovaties binnen de ouderenzorg.  
 • Leiden van strategiesessies in zorginstellingen. 
 • Trainingen verzorgen om organisaties te helpen bij het betrekken van hun medewerkers. 
 • Opstarten en begeleiden van samenwerkingen tussen zorginstanties. 
 • In wijken inventariseren waar bewoners behoefte aan hebben door middel van een co-creatie omtrent gezonder en vitaler leven en dit samen met bewoners, organisaties en zorginstanties uitrollen vanuit de principes van Design Thinking. 
 • Leiden van een innovatieve broedplaats rondom jeugdhulp.  
 • Samen met jongeren, zorgmedewerkers en andere professionals werken aan innovaties om gelijke kansen te creëren voor ieder kind. 

Wat biedt Luckt?

Als Great Place To Work gecertificeerde organisatie krijg je bij Luckt veel eigen verantwoordelijkheid in uitdagende opdrachten bij klanten, waarbij je bovendien op strategisch en tactisch niveau wordt uitgedaagd. Je maakt deel uit van het Luckt-team, waarin wij gezamenlijk werken aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. Ook denk je mee over en draag je bij aan de verdere groei van Luckt. We zijn uiteraard flexibel in uren- en vakantie-indeling en bieden je een marktconform salaris. Om bij te blijven met alle innovaties en vernieuwingen krijg je ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Verder is er aandacht voor coaching en persoonlijke ambitie. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid met regelmatig teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

En last but not least; ons kantoor in Eindhoven én Utrecht, zitten beiden op een ontzettend gave locaties. Eindhoven in Microlab op Strijp-S en Utrecht in de Jaarbeurs Innovation Mile naast het Centraal station.  

Wat Luckt jou?

 • Jij hebt coachend vermogen en zet mensen op een persoonlijke manier aan tot samenwerken en verbinden.
 • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding, zoals gezondheidswetenschappen, bestuurskunde en/of bedrijfskunde.
 • Jij bent pragmatisch en hebt een bewezen trackrecord in de zorg meteen scherp beeld op de toekomst van de zorg.
 • Jij hebt meer dan 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van innovatie, projectmanagement of advisering van organisaties.
 • Jij brengt een breed netwerk mee en weet dit commercieel in te zetten.
 • Jij kunt zaken krachtig verwoorden, zowel op papier als op de bühne.
 • Jij hebt een sterke en positieve persoonlijkheid met overtuigingskracht en bent een gesprekspartner op zowel directie- als medewerkersniveau. 
 • Jij bent professioneel, resultaatgericht en in staat je eigen werk te plannen en organiseren.

Beschik je daarnaast over het Luckt DNA? Dan pas jij prima bij Luckt!

Luckter worden?

Stuur dan je CV en motivatie naar werken@luckt.nl