Close

Innovatieve Consultant Regio Rotterdam

Werken bij Luckt

Innovatieve Consultant Zorg & Welzijn

Kom werken als

Innovatieve Consultant Zorg & Welzijn

Regio Rotterdam

Wil jij werken in een hard groeiende organisatie met een gedreven team van medewerkers? Ben jij op zoek naar een professionele werkplek waar je wordt uitgedaagd? Met collegialiteit en veel eigen verantwoordelijkheid? Dan pas je bij ons! 

 

Zonder implementatie, blijf je dagdromen

Onze projecten en opdrachtgevers

Luckt is een innovatief adviesbureau met een focus op Zorg & Welzijn. Wij begeleiden en ondersteunen multidisciplinaire, domeinoverstijgende projecten binnen deze sectoren. Hierin werken we nauw samen met lokale, regionale en landelijke overheid, en zorg- en welzijnsorganisaties. De opdrachten variëren van het begeleiden van innovatieve samenwerkingsverbanden tot aan het volledige programmamanagement op het gebied van digitaliseringsvraagstukken. 

Zie www.luckt.nl/projecten voor een aantal voorbeelden van onze opdrachten die we doen en hebben gedaan.

Wie zoekt Luckt?

Onlangs hebben we aan onze locaties, in Eindhoven en Utrecht, een nieuw kantoor toegevoegd in Rotterdam. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een consultant met als aandachtsgebied informatiemanagement, samenwerking tussen zorg en sociaal domein en/of gericht op innovatieve samenwerkingsverbanden. 

Vanuit bestaande opdrachten liggen er al veel kansen om op te pakken, maar we verwachten vanuit jouw expertise ook ondernemerschap, zelfsturing, eigen initiatief, creativiteit en zeker ook flexibiliteit. 

Heb je ervaring met het (bege-)leiden van projecten, innoveren, het enthousiasmeren van mensen en het concreet maken van ideeën? Ben je ambitieus en wil je écht impact en het verschil maken? Dan zoeken we jou! 

 

Wat betekent de functie concreet?

Als Consultant bij Luckt help jij, met jouw innovatieve denkwijze, onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen en toepassen van vernieuwing in zorg en welzijn. Je helpt de klanten hun mogelijkheden optimaal te benutten om zowel innovatief, technisch als strategisch klaar te zijn voor de toekomst. Zo kun je echt wat betekenen in het verbeteren van de zorg.  

Bij Luckt werk je als Consultant aan opdrachten die goed bij jouw expertise en ambitie passen, zodat jij het beste tot je recht komt. Deze opdrachten voer je de ene keer zelfstandig en de ander keer in een team uit. 

Concreet betekent je functie dat je dagelijks bezig bent met het zelfstandig initiëren en verzorgen van: 

 • Programmamanagement / Projectleiding bij strategieontwikkeling, innovatieve projecten en implementatie in zorg en welzijn
 • Verandertrajecten op het gebied van Ontwerp, Samenwerking en/of Digitalisering begeleiden
 • Kwartiermaker zijn voor samenwerkingsverbanden
 • Creativiteit sessies, trainingen en workshops (o.a. m.b.v. Design Thinking) begeleiden

En nog veel meer! Luckt heeft een breed scala aan opdrachten, waarbij jouw expertise zal worden ingezet en ontwikkeld.

Wat biedt Luckt?

Als Great Place To Work gecertificeerde organisatie krijg je bij Luckt veel eigen verantwoordelijkheid in uitdagende opdrachten bij klanten, waarbij je bovendien op strategisch en tactisch niveau wordt uitgedaagd. Je maakt deel uit van het Luckt-team, op dit moment een hecht team van 31 collega’s, waarin wij gezamenlijk werken aan het leveren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Ook denk je mee over en draag je bij aan de verdere groei van Luckt. We zijn uiteraard flexibel in uren- en vakantie-indeling en bieden je een marktconform salaris. Om bij te blijven met alle innovaties en vernieuwingen krijg je ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Verder is er aandacht voor coaching en persoonlijke ambitie. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid met regelmatig teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

En last but not least; onze kantoren in Rotterdam, Eindhoven én Utrecht, zitten op ontzettend gave locaties. Het kantoor Rotterdam zit direct achter de Coolsingel, hartje centrum dus!

Wat Luckt jou?

 • Jij zet mensen op een persoonlijke manier aan tot samenwerken en verbinden.
 • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding
 • Jij wekt pragmatisch en pakt elke uitdaging aan
 • Jij hebt ervaring op het gebied van innovatie, projectmanagement of advisering van organisaties.
 • Jij kunt zaken krachtig verwoorden, zowel op papier als op de bühne.
 • Jij hebt een krachtige en positieve persoonlijkheid met overtuigingskracht en bent een gesprekspartner op zowel directie- als medewerkersniveau. 
 • Jij bent professioneel, resultaatgericht en in staat je eigen werk te plannen en organiseren.

Beschik je daarnaast over het Luckt DNA? Dan pas jij prima bij Luckt!

Luckter worden?

Stuur dan je CV en motivatie naar werken@luckt.nl