Close

Officemanager

Werken bij Luckt

Officemanager

Kom werken als

Officemanager

Wil jij werken in een snelgroeiende organisatie met een gedreven team van medewerkers? Ben jij op zoek naar een professionele werkplek waar het gewaardeerd wordt als je elkaar uitdaagt? Met collegialiteit en veel eigen verantwoordelijkheid? Dan pas je bij ons! 

 

 

“Het verschil willen maken”,
dat is onze stijl

Luckt is een snel groeiend innovatief adviesbureau met een focus op Zorg & Welzijn. Wij begeleiden en ondersteunen organisaties bij de realisatie van strategische en maatschappelijke ambities. Hierin werken we nauw samen met voornamelijk lokale, regionale en landelijke overheid, en zorg- en welzijnsorganisaties.  

Wij zijn de partner die vanuit de inhoud elk project met beiden handen aanpakt. Dit doen we vanuit onze expertise op het gebied van strategie en complexe samenwerkingen, informatiemanagement en innovatie ondersteunt door Design-thinking methodieken. Onze enthousiaste medewerkers gaan samen én met onze klanten voor zichtbare resultaten met als opbrengst; meetbare impact. 

Wie zoekt Luckt?

Wij zijn momenteel met een team van 24 collega’s. Wij werken naast onze vestiging in Eindhoven, ook op onze nieuwe vestiging in Utrecht. Voor deze nieuwe locatie zijn we op zoek naar een uitbreiding op ons Grow & Support team; een Officemanager voor minimaal 24 uur in de week. 

Heb jij een niet lullen maar poetsen mentaliteit? En heb je veel energie, houd je niet van stil en saai, maar bloei je juist op in een snelle en commerciële omgeving? Je communiceert helder en wilt het verschil maken? Dan zoeken we jou!

Hoe ziet de functie als Officemanager er uit?

Een dag als Officemanager bij Luckt in Utrecht is dynamisch en hectisch! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging. Als je ’s ochtends binnenkomt, gaat de telefoon al. Terwijl je deze aanneemt start je je computer op en zie je een vol gestroomde mailbox. Je beantwoordt telefonisch vragen van collega’s. Ondertussen lees je alle binnengekomen mails, beantwoord je deze of stuur je ze door. Tijdens de teamvergadering, waar de één na de andere collega enthousiast aan het woord is, maak jij aantekeningen. Je maakt hiervan een korte actie- en besluitenlijst, want je weet dat je collega’s niet vrolijk worden van grote lappen tekst en dat het duidelijk is wat er van hen verwacht wordt. 

Als Officemanager ben je het eerste aanspreekpunt van de locatie. Je werkt samen met de rayonmanager en een team van consultants, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Dit team is dagelijks hard aan het werk om onze opdrachtgevers te adviseren bij allerlei projecten. Jij ondersteunt hen met zaken als het verwerken van een overeenkomst en het controleren van de aangeleverde documenten. Daarnaast adviseer je hen als een procedure niet gaat zoals het zou moeten. Je bent een pietje precies en zorgt ervoor dat je dit foutloos en snel doet.  

Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; over twee maanden wordt er een middag voor klanten georganiseerd. Je moet hiervoor nog een locatie regelen en de uitnodigingen versturen. Jij laat je natuurlijk niet gek maken, springt vol passie in het volgende project en krijgt nieuwe energie van het ondersteunen van zo´n dynamische groep mensen. 

Wat biedt Luckt?

Je krijgt bij ons veel eigen verantwoordelijkheid, waarbij je steeds weer wordt uitgedaagd. Je maakt deel uit van het Luckt team, waarin wij gezamenlijk werken aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. Tevens vragen wij jou bij te dragen en mee te denken aan de verdere groei van Luckt. We zijn uiteraard flexibel in uren- en vakantie-indeling en bieden je een marktconform salaris. Om bij te blijven met alle innovaties en vernieuwingen krijg je ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Verder is er aandacht voor coaching en persoonlijke ambitie. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid met regelmatig teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.  

En last but not least; ons kantoor in Eindhoven én Utrecht, zitten beiden op een ontzettend gave locaties. Eindhoven in Microlab op Strijp-S en Utrecht in de Jaarbeurs Innovation Mile naast het centraal station.  

Wat Luckt jou?

  • Jij hebt een kritische, daadkrachtige en vrolijke persoonlijkheid. 
  • Jij hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Jij hebt ervaring als officemanager of een soortgelijke functie.
  • Jij presteert goed onder druk, bent in staat om veel hooi op je vork te nemen en weet daarbij je grenzen aan te geven.
  • Jij bent accuraat en hebt van nature een goed gevoel voor organiseren, structureren en plannen.
  • Jij hebt een out-of-the-box mentaliteit en denkt in kansen en mogelijkheden.
  • Jij denkt graag mee over de groei en verdere professionalisering van Luckt.
  • Jij bent communicatief.

Dan pas jij prima bij Luckt!

Luckter worden?

Stuur dan je CV en motivatie naar werken@luckt.nl