Close

Werkwijze

Werkwijze

We vertalen visie naar werkelijkheid door stappen te zetten vanuit de huidige situatie naar een uitvoerbaar en realistisch doel.

Wij innoveren op technisch, proces en sociaal gebied waarmee we kwaliteit waarborgen en financiële besparingen creëren met een sterk toekomstperspectief.

Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen die spelen, kunnen we onze kennis, expertise en ervaring in zorg, welzijn en maatschappelijke transities, op de best mogelijke wijze inzetten voor jouw specifieke vraag of project. Samen met jou als klant gaan we vervolgens te werk om de strategie te bepalen en het project vorm te geven. Zo zorgen we ervoor dat alle wensen worden vertegenwoordigd en blijft het project voelen als jouw project.

Tijdens onze projecten werken wij voortdurend samen met de klant, de medewerkers en de doelgroep. Dit doen wij vanuit ons eigen kantoor of op locatie. Wij ondersteunen je onderneming op een creatieve en innovatieve manier. Door onze expertise en ervaring bekijken we je vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken en kunnen we zo de optimale ondersteuning bieden.

Als Luckters zijn wij vooruitstrevend in ons werk en pakken met onze verfrissende blik projecten net wat anders aan. Daarom komen wij vaak in beeld als projecten al meerdere malen gestrand zijn of niet verder komen. Door onze efficiënte werkwijze lukt het ons om precies datgene te bieden wat nodig is en te zorgen dat projecten die anders blijven liggen, nu worden opgepakt. Tevens biedt onze flexibele houding de mogelijkheid om actief te kunnen inspringen op de behoefte van de klant. Denk hierbij aan aanwezigheid, benodigde inzet en expertise. 

Uiteindelijk zorgen we ervoor dat elk project geborgd wordt in de organisatie zodat je klaar bent voor de toekomst!

Expertise gebieden

Wij werken voornamelijk in de sectoren zorg, welzijn en maatschappelijk transities. De projecten die wij hierbinnen doen zijn veelzijdig en passen bij de expertise van onze medewerkers. Deze expertise hebben wij gedefinieerd in drie gebieden; Strategie, Innovatie en Informatie. Door onze specialistische kennis van en specifieke werkwijze in deze gebieden kunnen wij ook inhoudelijk veel toevoegen aan elk project. Door onze expertises te combineren hebben we voor elke vraag een antwoord!

Informatie

Begeleiding, implementatie en inzicht in informatiseringstrajecten, certificering en gegevensuitwisseling.

Strategie

Ontwikkelen, realiseren en implementeren van strategie, complexe samenwerkings-verbanden en projecten.

Innovatie

Organisatie breed innoveren en implementeren met behulp van de meest up-to-date methodes, technische kennis en het ontwerpproces.

Samenwerken

“Een project niet aanvliegen vanuit één invalshoek maar vanuit meerdere expertises, dat is onze kracht.”

Complexe projecten pakken wij bij Luckt met beide handen aan. Dit doen we ieder vanuit onze eigen expertise maar vooral ook samen mét elkaar. We werken samen vanuit onze verschillende achtergronden en disciplines waardoor veel diverse kennis aanwezig is en we gebruik kunnen maken van een groot netwerk. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij advies en implementatie bieden in elke fase van het project en bij elk vraagstuk.

Door ons hechte team weten we elkaar te vinden voor vragen en ondersteuning, ook als we projecten niet samen uitvoeren. Zo benutten we de aanwezige kennis en combineren we onze sterke punten.

Daarom Luckt het ons!

Samen Luckt het ons altijd! We kijken net even anders naar de situatie en doen dit in nauwe samenwerking met elkaar. Niet eeuwig discussiëren; we gaan aan de slag en zorgen dat jouw projecten slagen en je ambities werkelijkheid worden. We leggen dit graag uit aan de hand van onze vijf kernwaarden uit.

“Doorgaan waar anderen stoppen”

Vernieuwing is een proces van de lange adem. Wij laten ons hierdoor niet afschrikken. Ons energieke en hechte team garandeert resultaat en borging van de projecten.

“Buiten de gebaande paden gaan”

De beste verbetering komt vaak uit onverwachte hoek. Wij faciliteren dit door anders denken te stimuleren, verrassende combinaties te maken en zelf creatieve oplossingen aan te dragen.

“Het abstracte concreet maken”

Abstracte doelstellingen en wensen worden door ons in concrete plannen en projecten gegoten. Door kennis van de inhoud managen wij projecten niet van vanaf een afstand maar samen met de betrokkenen.

“Werken met een multidisciplinair team”

Ons team bestaat uit leden met verschillende achtergronden, expertise en ervaringen. Wij combineren onze expertises door in projecten nauw samen te werken. Zo dragen wij bij aan elke fase van het project.

Leer meer over ons aan de hand van onze 5 kernwaarden!
“Alle betrokken partijen verbinden”

Complexe projecten vertegenwoordigen de belangen van veel verschillende partijen. Een goed inzicht in en verbinding tussen deze partijen is daarom cruciaal. Wij brengen deze mensen samen en zorgen voor een blijvende verbinding.